Liga IV

Olteţul Zătreni şi-a jucat şansa la Perişani

* condusă cu 2-0 după 20 de minute de joc, echipa antrenată de Nicolae Vîlcu a ratat ocazii importante de a egala în repriza secundă

Pentru Olteţul Zătreni, deplasarea la Perişani s-a numărat printre cele mai lungi din acest sezon, alături de cea pe care elevii lui Nicolae Vîlcu au făcut-o nu demult, la Brezoi. Trupa din sudul judeţului a pierdut toată ziua de sâmbătă pe drum, plecarea fiind programată în jurul orei 6.30, iar sosirea la 17.30 . Poate tocmai de aceea, nici randamentul jucătorilor de la Olteţul Zătreni nu a fost cel scontat, oboseala spunându-şi cuântul în mod evident. „E un drum foarte lung, aşa că era clar că jucătorii vor resimţi această deplasare, oboseala fiind evidentă. Am plecat cu noaptea în cap de la Zătreni ca să ajungem la ora 11.00 la Perişani”, ne-a spus Vîlcu.
În ciuda acestui aspect, fotbaliştii de la Olteţul Zătreni chiar s-au comportat bine la Perişani, iar scorul cu care au pierdut (2-4), putea fi chiar mai strâns. „E un rezultat mulţumitor pentru noi, chiar dacă am fost învinşi. Din păcate, am încasat repede două goluri, în minutul 20 scorul fiind deja 2-0 pentru Posada. Din acel moment am jucat însă din ce în ce mai bine, iar în prelungirile primei reprize am redus din handicap printr-un gol înscris din penalti. Am dominat apoi începutul reprizei secunde, am avut chiar şi câteva ocazii de a egala, dar în loc de 2-2 s-a făcut 3-1. Nu ne-am pierdut speranţa, am redus din nou din handicap, 3-2, însă ulterior, când mai erau 8-9 minute de joc, am irosit o şansă monumentală de a înscrie prin Marius Panait, care a trimis incredibil mingea peste poarta goală”, ne-a mai precizat Nicolae Vîlcu.

Elevii lui Vîlcu vor să strângă 20 de puncte în tur

Chiar dacă, în următoarea etapă, Olteţul Zătreni va avea parte de un examen dificil pe teren propriu, cu Hidroelectra Rm. Vâlcea, antrenorul Nicolae Vîlcu îşi doreşte ca elevii săi să obţină măcar un rezultat de egalitate la finele acestui duel. Altfel, Vîlcu speră ca Olteţul Zătreni să-şi mai adauge în cont alte 7-8 puncte până în iarnă. „Mă gândesc că am putea câştiga acasă cu Olteţul Alunu şi Unirea Păuşeşti Măglaşi, iar în plus nu ar fi imposibil să smulgem un punct şi din meciul cu Viitorul Valea Mare, pe care îl vom juca la Diculeşti. Ar fi extraordinar dacă la finele turului ne-am apropia de «cota 20» în ceea ce priveşte punctajul!”, a afirmat Vîlcu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button