Liga V

Olteţul Zătreni a revenit în „Elită” după doar un an de absenţă

ZatreniÎn ediţia 2009-2010 a Campionatului Judeţean – Categoria „Onoare”, echipa Olteţul Zătreni s-a aflat în mod confortabil pe primul loc în clasament, în Seria a IV-a, încă de la începutul sezonului, defilând pur şi simplu. Câteva sincope pe final au făcut însă ca trupa antrenată de Ionel Stoica să le dea „apă la moară” celor de la AS 2009 Popeşti, care au sperat că pot să „fure” promovarea în Liga a IV-a a celor de la Olteţul.

Până la urmă, tot popeştenii au fost cei care s-au împiedicat de două ori, cu Ştiinţa Grădiştea şi Saldi Cernişoara, iar eşecurile au înlesnit misiunea liderului incontestabil al Seriei a IV-a. Formaţia din Zătreni a revenit astfel în Divizia de „Elită” a fotbalului judeţean, unde se găsea, de altfel, şi cu un an în urmă.
Vă prezentăm în continuare jucătorii care au fost folosiţi cel mai des la Olteţul Zătreni de-a lungul campionatului. Cu aceşti fotbalişti minunaţi se mândreşte comuna noastră, iar la final de sezon nu ne rămâne decât să le dorim aceleaşi succese şi pe viitor. În Liga a IV-a, dacă se va putea!

Prof. Gheorghe POPESCU

• Rândul de sus, de la stânga la dreapta: Constantin Liţoiu (primarul comunei Zătreni, sponsorul echipei de fotbal), Iulian Cercel (golgheterul Olteţului, care a marcat peste 35 de goluri în tot sezonul), Ionuţ Iordache (fost jucător de Liga a II-a, la Gaz Metan CFR Craiova), Ionuţ Petrescu (unul dintre cei trei veterani din lot, om de bază în „granitura” de start), Adrian Vâlcu, Marcel Herăscu (căpitanul şi în acelaşi veteranul formaţiei), Claudiu Ninciuleanu (considerat cel mai constant jucător pe perioada campionatului), Ionel Stoica (antrenorul echipei, cel care a pus umărul la această frumoasă promovare).
• Rândul de jos, de la stânga la dreapta: Victor Herăscu (portar şi om de bază în angrenaj, al treilea veteran din lot), Cosmin Cercel (zis „Ciocea” – fratele golgheterului Iulian Cercel), Marius Panait (singurul „stranier” din echipă), Paul Bodescu (jucător de viitor), Alin Stoica (un alt tânăr fotbalist talentat, nimeni altul decât fiul antrenorului Ionel Stoica), Adrian Domnulete, Mădălin Ninciuleanu.
• Între fotbalişti se află şi Gabriel Peteuci – maseurul echipei, cel care se îngrijeşte de masaj, precum şi ca baza sportivă să arate cât mai bine.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button