Liga IV

Olteţul a secat… financiar

* echipa din Bălceşti a făcut primul pas înapoi în Liga a IV-a

Situaţia financiară delicată pe care o traversează Olteţul Bălceşti s-a observat pentru prima dată în etapa a VII-a, atunci când echipa de Liga a IV-a nu a putut efectua cea mai lungă deplasare din campionat, la Posada Perişani. Edilul din Bălceşti, Ion Curelaru, susţine că sunt şanse destul de mari ca şi pe viitor gruparea de fotbal să nu se prezinte la unele partide, pentru că primăria nu dispune deocamdată de banii necesari pentru activarea în campionat.
„Pentru meciul de la Perişani, aveam nevoie de şapte milioane de lei, bani care implicau transportul echipelor de seniori şi juniori. La momentul respectiv, nu am putut face rost de acea sumă, pentru că primăria traversează o perioadă destul de grea, în condiţiile în care de abia reuşim să achităm salariile angajaţilor. Sper să ne revenim în cel mai scurt timp şi să facem rost de banii necesari pentru a susţine echipa de fotbal. Din păcate, nu există în zonă oameni interesaţi pentru a ne sponsoriza în campionat”, ne-a spus primarul Ion Curelaru.
Edilul din Bălceşti ne-a mai declarat că va face tot efortul pentru ca situaţia de săptămâna trecută să nu se mai repete. „Totul depinde de rectificările bugetare care vor avea loc în perioada următoare. Dacă se vor dovedi a fi favorabile, atunci ne vom ocupa şi de echipa de fotbal”, a mai adăugat primarul din Bălceşti. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button