Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Oltchim a pus în vânzare abonamentele pentru viitorul sezon competiţional

* în funcţie de sector, preţurile sunt cuprinse între 300 şi 1.000 RON, pensionarii beneficiind de o reducere de 50 la sută

Abonamentele pentru sezonul competiţional 2010-2011 la meciurile pe care echipa Oltchim Rm. Vâlcea le va disputa pe teren propriu, adică în Sala Sporturilor „Traian” (exceptând, eventual, finala Ligii Campionilor), s-au pus în vânzare începând de luni, 2 august. Tichetele se pot procura din incinta Polivalentei din Rm. Vâlcea, în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, după următorul program: luni – vineri, între orele 16-19; sâmbătă, între orele 9-13.
În comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului Oltchim, se precizează şi faptul că, în perioada 2-21 august, abonamentele se vând numai persoanelor care au fost abonate şi în sezonul trecut. Ulterior, începând cu data de 23 august, abonamentele se vor putea achiziţiona şi de către ceilalţi oameni interesaţi.
Preţurile abonamentelor nu s-au schimbat faţă de sezonul 2009-2010. Astfel, un tichet în sectoarele A, B, C va costa 300 RON, în sectoarele D şi E preţul va fi de 500 RON, în timp ce în sectoarele O1 şi O2 suma care trebuie plătită va fi de 1.000 RON.
Oficialii campioanei României au ţinut cont şi de pensionari, iar pentru aceştia se vor pune în vânzare un număr de 120 de abonamente, în sectoarele A (60 locuri) şi C (60 locuri). Persoanele în vârstă vor beneficia de o reducere de 50 % faţă de preţul normal, un abonament urmând a costa doar 150 RON.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button