Liga IV

Olaru şi colegii aşteaptă deznodământul derbiului de la Măciuca

Posada Perişani a mai câştigat o bătălie în Liga a IV-a, de această dată cu Viitorul Valea Mare, scor 4-1. Actualmente, Adrian Olaru şi colegii se situează la şase puncte distanţă de primul loc şi aşteaptă deznodământul meciului de sâmbăta aceasta, care va avea loc la Măciuca, între ocupantele primelor două poziţii. În cazul în care una dintre Voinţa sau Damila s-ar încurca (adică ar pierde), iar meciul nu s-ar termina egal, diferenţa între ultima treaptă a podiumului şi locul 2 s-ar micşora la doar trei puncte. Asta şi dacă Posada câştigă în deplasarea pe care o va susţine la Alunu. Pe teren propriu, împotriva Viitorului Valea Mare, Laurenţiu Pufu a mai înscris de două ori, ajungând „la cota 9” şi situându-se la două valori în spatele liderului acestui clasament, Ciprian Popescu, de la Damila Măciuca. De menţionat că „Suru” a fost desemnat golgheterul Ligii a IV-a în sezonul 2008-2009, cu „31 de boabe” marcate, tot pentru Posada Perişani.

Costel Briceag: „Grigore trebuia să ia «roşu»”

În meciul disputat în Ţara Loviştei, primarul Costel Briceag nu a putut miza pe contribuţia integrală a jucătorilor de profil defensiv, deoarece apărătorul Vasile Ionescu a renunţat la burlăcie şi a fost prins în hora nunţii, alături de alţi colegi de echipă. „Pe noi nu ne avantajează terenurile mici, de aceea nu am putut face faţă Posadei. Un singur lucru am de criticat, prestaţia centralului Alin Croitoru, care nu i-a dat cartonaş roşu lui Grigore, după ce acesta a intrat criminal asupra unui jucător de-al meu, rupându-i apărătoarea”, a spus Briceag.

Daniel Duroi: „Dacă un jucător de-al meu îşi loveşte intenţionat adversarul, pleacă în secunda 2”

Delegatul formaţiei din nordul judeţului spune că el nu va tolera niciodată actele de indisciplină gratuite, iar cei care vor face rabat de la regulament vor fi excluşi definitiv din lot. „Nici n-a fost vorbă de «roşu», deoarece Grigore a atins mai întâi mingea şi apoi pe adversar. Dacă era intrare dură, Alin Croitoru îl elimina pe Grigore fără probleme, deoarece nu are jenă să facă asta. În orice caz, la noi la echipă politica e foarte clară: cine îşi loveşte adversarul intenţionat, fără a juca mingea, pleacă în secunda următoare. Nu agreăm actele de indisciplină, iar fotbaliştii cunosc asta şi se feresc să producă evenimente neplăcute”, susţine Daniel Duroi. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button