Acasă Fotbal Oficial! După 5 ani, Liga a II-a, în Zăvoi! Șelimbăr – Poli...

Oficial! După 5 ani, Liga a II-a, în Zăvoi! Șelimbăr – Poli Iași se joacă la Rm. Vâlcea

650
0

În acest moment este oficial! Sâmbătă, 19 martie, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Rm. Vâlcea, se va juca, după cinci ani de pauză, un meci de Liga a II-a. CSC Șelimbăr va da piept cu Politehnica Iași în prima etapă din play-out-ul eșalonului secund. Oficialii Federației Române de Fotbal au reomologat Stadionul Municipal din Zăvoi pentru Liga a II-a.  Formația sibiană va juca la Rm. Vâlcea toate cele trei jocuri de pe teren propriu din play-out-ul Grupei A. După cel de sâmbată, cu Poli Iași, urmează confruntarea cu Miercurea Ciuc, pe 9 aprilie și partida cu Dacia Unirea Brăila, după Paști, pe 30 aprilie.
”Iubitorii de fotbal din Râmnicu Vâlcea vor avea ocazia să vadă gratuit trei meciuri de Liga a II-a. Stadionul și gazonul din Zăvoi arată bine și avem condiții bune pentru meciurile de Liga a II-a” a transmis directorul SCM Rm. Vâlcea, Marius Țuca.

Tot pentru sâmbătă, în Zăvoi, după jocul de Liga a II-a, pe Stadionul Municipal din Rm. Vâlcea este programat și meciul de foc din play-off-ul Ligii Elitelor Under 16, dintre SCM Rm. Vâlcea și Universitatea Craiova, în care tinerii fotbaliști vâlceni speră să beneficieze, din tribune, de sprijinul celui de-al 12-lea jucător și să obțină un nou rezultat mare.