Administratie

O nouă reuşită administrativă, la Goleşti! Adrian Mitrache a semnat contractul de finanţare pentru modernizarea, dotarea şi extinderea Şcolii Gimnaziale Popeşti

Primarul Adrian Mitrache a promis că va acorda o atenţie deosebită procesului educaţional şi elevii din Goleşti vor beneficia de cele mai bune condiţii la şcoală. Au fost făcute demersuri pe mai multe planuri. Copiii au beneficiat inclusiv de programul Masă Caldă. Acum a mai venit o veste bună. Primarul a anunţat că a fost semnat contractul de finanţare pentru modernizarea, dotarea şi extinderea şcolii.
”Începem anul cu investiţii din fonduri europene. Miercuri, 7 februarie, am semnat contractul de finanţare cu ADR SV Oltenia pentru «Reabilitarea, modernizarea, dotarea şi extinderea Şcolii Gimnaziale, sat Popeşti, comuna Goleşti, judeţul Vâlcea» în valoare de 7.660.312 lei, din care 3.860.300 lei fonduri europene nerambursabile. Educaţia trebuie să primească din partea autorităţilor locale şi centrale o atenţie sporită. Acest lucru se întâmplă în localitatea noastră, în ultimul an lucrându-se susţinut la reuşita acestui proiect. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor implicaţi: consultanţilor, cadrelor didactice din Şcoala Goleşti şi nu în ultimul rând colegilor din Primăria Comunei Goleşti, fără de care tot ce realizăm pentru binele cetăţenilor nu ar fi posibil”, a transmis primarul Adrian Mitrache.

Articole Similare

Back to top button