FotbalDiverse

O familie de fotbaliști! Trei frați din Frâncești joacă pentru FCPO, Pietrari și… FC Bihor Oradea! Cel mare, la un pas de promovarea în Liga a II-a

Vicelidera Ligii a IV-a, FC Păușești Otăsău, a întâlnit, sâmbătă seara, Unirea Tomșani. Nu a făcut nicio concesie adversarei. FCPO s-a impus categoric, cu 8-1, în fața tomșănenilor. Juniorul Rareș Cristescu (”Oaie”) a realizat dubla în acest meci. Au mai înscris pentru cea de-a doua clasată din Elită: Răducu Rădulescu, Ucă, Stănică, Filipoiu, Piko Pătrănoiu și Alin Gunie.

Fratele mai mare al lui Alin Gunie, Răzvan, a marcat și el în week-end, în barajul semifinal de promovare în Liga a II-a. Acesta joacă pentru Bihor Oradea. Reușita sa a fost decisivă. Răzvan Gunie a marcat în minutul 111, pe stadionul Iuliu Bodola, în returul cu ACSO Filiași. Prima partidă dintre Bihor Oradea și ACSO Filiași s-a terminat la scorul de 1-1. La retur a fost 0-0 și s-a mers în prelungiri. Vâlceanul Răzvan Gunie a fost practic erou pentru FC Bihor Oradea, care va juca barajul final pentru promovare contra echipei lui Adi Popa și Gabi Precup, Ghiroda și Giarmata Vii. Alin și Răzvan Gunie mai au un frate, tot fotbalist. A fost împrumutat de FC Păușești Otăsău la echipa de Liga a V-a Viitorul Pietrari. Este vorba despre Andrei Gunie, care a jucat și el la finele săptămânii trecute, pentru formația pregătită de Dorin Rădoi, în meciul cu Alutus Sălătrucel, terminat la egalitate, 2-2. Cei trei sunt originari din comuna Frâncești, mai exact de la Dezrobiți.

Articole Similare

Back to top button