Auto-Moto

Noua Jetta a sosit la showroomul Nurvil Volkswagen Rm.Vâlcea

noua jettaLa prima privire: atrăgătoare

Noua Jetta îmbină perfect avantajele caracteristice unei limuzine de primă clasă, cu atributele clasei compacte şi impresionează prin calitatea superioară. Veţi recunoaşte aceste calităţi de la prima vedere, mulţumită detaliilor rafinate, precum grila neagră a radiatorului, a cărei lamele sunt accentuate prin inserţii cromate începând cu linia de echipare Comfortline. Un alt detaliu stilat ar fi geamurile laterale şi luneta cu tentă, care absorb până la 65% ale luminii.

La a doua privire: carismatică

Indiferent de perspectiva din care o veţi privi, Jetta vă va impresiona. Silueta sa sportivă şi linia laterală bine proporţionată sunt la fel de irezistibile ca şi partea frontală marcantă, cu grila sportivă a raditorului şi barele de protecţie vopsite integral în culoarea caroseriei. Design rafinat, cât vedeţi cu ochii.

La a treia privire: polivalentă

Experimentaţi: gama de jante disponibile pentru noua Jetta vă oferă multe posibilităţi de a vă individualiza maşina, de la jante, elegante şi sportive, din aliaj uşor cu dimensiunea 6 ½ J x 16 şi până la 7 J x 17. Veţi descoperi jantele rafinate din aliaj uşor “Porto” sau jantele din aliaj uşor „Atlanta” incluse în dotarea standard a liniei de echipare Highline.

La a patra privire: convingătoare

Trapa panoramică vitrată, cu funcţii de glisare şi rabatare, disponibilă opţional, asigură o atmosferă plăcută în interior şi vă oferă, dintr-o mişcare, o panoramă minunată, pentru că poate fi foarte simplu rabatată sau deschisă, cu ajutorul unităţii de comandă poziţionate la îndemână. Deflectorul special vă permite să savuraţi soarele şi aerul curat, chiar şi atunci când vă deplasaţi cu viteze mai mari. De razele solare prea puternice nu vă protejează doar geamul cu tentă, ci şi jaluzeaua practică.

Motorizări

Cu o singură excepție (unitatea 1.2 TSI), gama de motorizări Jetta se regăsește și în oferta Passat. Toate propulsoarele sunt supraalimentate. Cele pe benzină, de 1.2 și 1.4 litri, au 105, respectiv, 120 de cai-putere. Turbodiesel-urile, cu o capacitate superioară, de 1.6 și 2.0 litri (indisponibil momentan), livrează de la 105 până la 170 de cai-putere.
Preturile pentru noua Jetta pornesc pentru versiunea Jetta – 1.2 TSI (105 CP) Trendline – 12.891 euro fără TVA.
Între dotările de bază se regăsesc airbagurile (frontale, laterale și tip cortină), sistemul electronic de control al stabilității (ESP), aerul condițional ”Climatic”, radio-CD-ul (patru boxe, MP3), geamurile (față/spate) și oglinzile acționate electric, închiderea centralizată cu telecomandă și luminile permanente de drum.
În versiunea de bază, conform configuratorului online, noua Volkswagen Jetta are incluse pe lista dotărilor facilităţi precum: aer condiţionat Climatic, airbaguri frontale, laterale şi cortină, computer de bord, geamuri electrice faţă/spate, radio CD RCD 210 cu MP3, sistem electronic de stabilitate a maşinii (ESP), ABS, ASR, EDL, MSR, etc.
Pentru a vedea noul model vă invităm la showroomul Nurvil Volkswagen din Rm.Vâlcea, Râureni nr.38, tel.0250 703 630, www.nurvil.ro. Puteţi oricând să ne vizitaţi pentru a vă convinge că modelul este exact aşa cum Volkswagen a promis: mai avansat din toate punctele de vedere faţă de modelul precedent.

Sursa: Nurvil Volkswagen Rm.Vâlcea/ Departament Marketing

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button