Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Neată, cu mâna întinsă la Cîlea pentru bani

Pentru a se alinia la standardele U.E., IPJ Vâlcea trebuie să-şi modernizeze sediul. În timp ce în unele instituţii vâlcene se fac economii drastice, chiar şi la hârtia pentru xerox, Eugen Neaţă face investiţii în sediul  Poliţiei, dar cu banii altora. 

Desi Politia nu răspunde solicitărilor venite dinspre Consiliul Judeţean, ci doar la cele ale Prefecturii, inspectorul delegat, Eugen Neaţă, i-a cerut bani lui Ion Cîlea. Ironie sau nu, acesta a solicitat CJ Vâlcea, în ultima şedinţă ATOP, 670 de milioane de lei vechi. Potrivit fundamentării trimise la CJ Vâlcea, Inspectoratul a demarat „un amplu proces de transformare şi modernizare  în scopul creării unui climat de ordine şi siguranţă publică conform standardelor U.E.”. După şedinţa ATOP, consilierii judeţeni democrat-liberali au solicitat în numele IPJ 100 de milioane de lei vechi pentru acest proiect şi alte 50 de milioane de lei vechi pentru editarea unor materiale informative pentru prevenirea infracţionalităţii contra patrimoniului. Preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea, a respins din start ideea de a da atâţia bani Poliţiei. Motivul: nu-i are. „Eu nu mă împotrivesc, dar banii sunt extraordinar de puţini. Suma e prea mare totuşi. Eu nu semnez aşa ceva, haideţi să reducem suma. Să ştiţi că eu, în CJ, am redus factura la telefonia fixă cu 50 % şi cu 40 % la telefonia mobilă. Propun să dăm doar 100 de milioane de lei vechi”, a spus Ion Cîlea.  La finalul ultimei şedinţe a CJ, Poliţiei i s-au alocat 100 de milioane de lei vechi, din care doar jumătate au ca destinaţie modernizarea sediului IPJ. 

Irina Rîpan

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button