Liga II

Mitică Teleşpan: „Dacă nu eram vâlcean, plecam şi eu de la echipă!”

La conferinţa de presă de după meciul cu Silvania, antrenorul Mitică Teleşpan a vorbit despre meci şi despre starea critică în care se află clubul, fără a-i învinovăţi pe cei din conducerea clubului.

„A fost un joc greu pentru că am avut multe momente de şovăială la început. Motivul a fost acela că noi, în această perioadă, n-am prea jucat pe iarbă, pe un gazon bun. Vreau să le mulţumesc băieţilor pentru dăruire şi pentru că au tratat jocul cu seriozitate, în ciuda problemelor pe care le avem la club. Dedic victoria, împreună cu băieţii, lui Alin Artimon, pentru că e şi meritul muncii lui. Îmi pare rău că nu suntem împreună, l-am înţeles, îl înţeleg… e tânăr, are familie, nu sunt bani. Probabil că şi băieţii se gândesc cât de greu, de rău, este” – a spus Teleşpan despre joc şi despre plecarea lui Alin Artimon.

„Un vulcan ascuns care stă să explodeze”

Tot despre plecarea lui Artimon, antrenorul Teleşpan spune că a fost foarte surprins, iar surpriza a fost „foarte-foarte mare şi pentru jucători” – după cum a subliniat Mitică. Teleşpan a precizat că „e uşor să lucrezi cu o echipă dacă ei, jucătorii, sunt mulţumiţi. Dacă nu, ne va fi foarte greu. Încercăm şi sper ca şi autorităţile să-şi îndrepte atenţia spre noi, altfel riscăm să ajungem din nou acolo unde era Vâlcea când nu aveam echipă nici la Liga a III-a. CSM-ul este acum un vulcan ascuns ce stă să explodeze. Nu-mi doresc asta, eu sper să se rezolve toate problemele. Pentru mine fotbalul doar din punct de vedere financiar nu mi-a adus satisfacţii. Am rămas şi fără apartament… Dacă nu eram vâlcean, aş fi plecat şi eu, dar pentru că Râmnicu Vâlcea şi fotbalul mi-au oferit multe, în special pe hârtie, am ajuns maestru al sportului, eu nu puteam să întorc spatele echipei Vâlcii şi cred că astfel nu-mi fac decât datoria. Deocamdată sunt antrenor principal, nu ştiu dacă interimar sau până la finele campionatului. Probabil o decizie cu mine se va lua şi în funcţie de rezultate!”

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button