Liga V

Mihai Persu şi Ştefan Nanu, aşteptaţi la Oltul Dăeşti

Nanu StefanFormaţia lui Mihai Stelian, Oltul Dăeşti, a surprins tot timpul prin modul în care a ales să-şi formeze lotul. Nu s-a bazat niciodată pe copii, considerând că ultimul eşalon din fotbalul organizat este dedicat amatorilor sau celor trecuţi oarecum de prima tinereţe. În anii trecuţi s-a evidenţiat prin faptul că se baza pe serviciile primarului din localitate, Ionel Dobre, care-a dat şi câteva goluri pentru Oltul pe parcursul campionatelor precedente. Acum în vogă la echipa din Dăeşti sunt Costel Gaiţă, Lucian Giurcă sau Dan Zguroiu, care-au revenit pe teren, la prima dragoste.

Fac faţă mai greu ritmului, accidentările apar mai des decât în trecut, dar se mulţumesc că pot face mişcare. Tot pe această idee, de a face mişcare, se pare că merge şi fostul jucător al legendarei Chimia Rm. Vâlcea şi pentru un timp preşedinte al AJF, Mihai Persu, aşteptat să se legitimeze în perioada următoare la Oltul Dăeşti. Aceasta nu e singura surpriză pe care o pregătesc oficialii echipei din Dăeşti. Se pare că din lotul Oltului va face parte în scurt timp şi Ştefan Nanu, nimeni altul decât fostul jucător al Universităţii Craiova, care-a mai trecut în cariera sa şi pe la Steaua Bucureşti sau Vitesse Arnhem.
Până a-şi asigura serviciile acestora, formaţia lui Mihai Stelian s-a chinuit cu Minerul Ocnele Mari pe terenul de la Lespezi. Gazdele au deschis scorul în prima repriză în urma unei lovituri libere, însă „minerii” din Ocnele Mari au revenit în partea secundă şi au egalat la 1-1, rezultat consemnat şi la finalul întâlnirii. (Simona SIMA)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button