Liga IV

Meci încheiat înainte de termen

* trupa lui Mangalagiu a mers descompletată la Perişani, în 7, i s-a accidentat un jucător la un moment dat, astfel că jocul s-a terminat mai devreme

În ultimele etape mecanismul n-a mai funcţionat la Cozia Călimăneşti. Dintr-o echipă de temut, trupa lui Gabi Mangalagiu n-a mai reuşit pe final de sezon să sperie pe nimeni. A pierdut la un moment dat contactul cu podiumul, lipsa motivaţiei fiind principalul motiv al decăderii. Cozia nu a reuşit nici măcar în ultimul meci al sezonului să strângă rândurile pentru a face o partidă frumoasă la Perişani. S-a prezentat în „Ţara Loviştei” în doar şapte jucători, stricând planurile formaţiei primarului Ion Sandu, care şi-ar fi dorit un duel încins, de la egal la egal, pe „viaţă şi pe moarte”. A fost, însă, doar un joc de vacanţă, care nici măcar nu s-a încheiat. Gazdele au deschis scorul, dar Văduva a restabilit egalitatea dintr-o lovitură liberă. Astfel, primele 45 de minute s-au încheiat la scorul de 1-1. După pauză, Posada a apăsat puţin piciorul pe acceleraţie şi după câteva minute de la reluare avea deja un avantaj consistent: 3-1. Pentru că exista posibilitatea ca meciul să se transforme într-un galop de sănătate pentru gazde, formaţia vizitatoare a spus pas desfăşurării până la final a jocului. Laurenţiu Nicolaescu s-a accidentat, Cozia a rămas în şase, astfel că partida s-a încheiat în minutul 57 al întâlnirii, urmând a fi omologată la „masa verde”, cu scorul de 3-0 pentru Fier şi compania.

„Poziţia secundă nu are loc sub soare”

Antrenorul Coziei, Gabi Mangalagiu, spune că rezultatele din ultima perioadă ale formaţiei pe care o pregăteşte s-au datorat lipsei de motivaţie. „În ultimele etape, eu n-am mai fost alături de echipă. Am mers doar acum cu băieţii, la Perişani. Au intervenit accidentările, însă rezultatele din ultimele meciuri se datorează în principal lipsei de motivaţie. Nu ne-a interesat locul 2. Poziţia secundă nu are loc sub soare! Ori e primul loc, ori nu e! Pentru mine nu există altceva. O să vedem ce vom face în continuare. Vom discuta, iar dacă proiectul început rămâne valabil, nu văd de ce aş renunţa să mai pregătesc echipa din Călimăneşti”, a precizat antrenorul Coziei, Gabi Mangalagiu.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button