Liga V

Marin Catargiu, din nou pe tuşă

Meciul din seria I din Liga a V-a, disputat în runda precedentă la Olanu între Viitorul din localitate şi echipa de pe primul loc, Unirea Păuşeşti Măglaşi, s-a încheiat prost pentru echipa gazdă. Viitorul nu doar că a pierdut până la urmă întâlnirea, la limită ce-i drept, cu 3-2, ci a mai fost văduvită şi de aportul unuia dintre jucătorii săi exponenţiali. Supărat pe deciziile arbitrului, Marin Catargiu a călcat din nou strâmb, lovindu-l pe centralul întâlnirii. Întrucât nu se află la prima abatere de acest gen, experimentatul jucător al Viitorului Olanu a fost sancţionat drastic de Comisia de Disciplină a AJF. Marin Catargiu a fost amendat şi a primit o suspendare de 16 etape, adică va absenta în rundele rămase de disputat în acest sezon, urmând a reveni pe teren în apropiere de returul campionatului viitor.

AS 2009 Popeşti n-a câştigat la „masa verde” cu Juventus Roeşti

După ce au obţinut doar o remiză pe teren cu trupa lui Adrian Grigorie, Cătălin Sima şi compania au apelat şi la o variantă de rezervă pentru a câştiga meciul. Au contestat dreptul de joc al unor fotbalişti de la Juventus, iar cazul urma să fie analizat de Comisia de Disciplină. AJF a luat până la urmă o decizie în privinţa celor semnalate de popeşteni, omologând meciul cu rezultatul din teren. Adică AS 2009 Popeşti nu a câştigat, cum s-ar fi aşteptat, la „masa verde”, cu 3-0, partida cu Juventus. Totuşi, mai există o şansă, pentru că „completul de judecată” condus de Constantin Lazăr a plasat cazul Comisiei de Competiţii a AJF pentru a verifica dacă jucătorii Cristian Cheran, Codruţ Enescu şi Gheorghe Cheran au avut drept de joc pentru Juventus.

Rapidistul Marin Popa, în tribună pentru 9 etape

Meciul dintre Rapid Voiceşti şi AS Creţeni disputat în runda precedentă a Ligii a V-a n-a fost lipsit de incidente. Până să câştige meciul cu 4-1, rapidiştii au avut ceva de pătimit, rămânând la un moment dat în inferioritate numerică. Jucătorul eliminat, Marin Popa, n-a acceptat decizia arbitrului şi conform spuselor oficialilor AJF prezenţi la meci rapidistul l-a lovit pe centralul Cârstea. Astfel, în baza acestui lucru, Popa a fost sancţionat pecuniar şi a primit o suspendare de nouă etape.

Laurenţiu SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button