Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

MAI trimite specialişti să-l controleze pe prefectul Ungureanu

Instituţia Prefectului va fi luată la purecat în următoarea perioadă de o comisie a Ministerului Administraţiei şi Internelor, care are în vizor modul de conducere dar şi de colaborare cu serviciile deconcentrate.

„Se va face o evaluare strictă a modului în care Prefectura conduce, verifică şi colaborează cu direcţiile şi cu serviciile deconcentrate. Dacă ne vor certa pe noi, vom avea la rândul nostru pe cine certa”, a declarat prefectul de Vâlcea. Ungureanu a încercat să evidenţieze că are o relaţie bun că majoritatea instituţiilor deconcentrate, deşi de multe ori a criticat activitatea unor directori, iar de curând deputatul PNL Cristian Buican a făcut cunoscute în Parlament abuzurile prefectului. Mai nou, Ungureanu vrea să politizeze conducerile deconcentratelor. Motivul: toată lumea trebuie să ştie când vine şi când pleacă. „Riscul de a politiza conducerile, la un moment dat, a fost mare, dar există şi avantajul, sau dezavantajul, că nu mai ai pe cine să dai vina. Sigur, au fost câteva bâlbâieli în ceea ce priveşte cadrul legislativ de numire sau confirmare în funcţii a unora. Se va rezolva problema, în aşa fel încât nimeni nu se va mai putea plânge că a fost destituit neconstituţional, dar a fost numit absolut pe criterii de competenţă. De acum încolo, toată lumea ştie că vine şi pleacă odată cu Guvernul”, a mai precizat prefectul Ungureanu.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button