Liga V

Măgura Slătioara se va bate pentru podium

După ce s-a luptat anul trecut pentru accederea în Liga a IV-a, Măgura Slătioara are acum o altă faţă. Din acest sezon, echipa susţinută de autorităţile locale este alcătuită în majoritate din jucători tineri. Chiar şi în aceste condiţii, primarul Sorin Romcescu nu şi-a pierdut speranţa şi are încredere că Măgura se va clasa la final pe unul dintre primele cinci locuri în Seria a IV-a.
„Campionatul abia a început, fiecare echipă îşi evaluează potenţialul, deci încă nu se poate spune cine e favorită! Oricum, cred că Măgura Slătioara se poate bate din nou pentru poziţiile fruntaşe ale clasamentului!”, ne-a spus Romcescu.

Echipa de juniori produce fotbalişti de perspectivă

Primarul Sorin Romcescu va susţine în continuare şi echipa de juniori din Slătioara, pregătită de Vali Ciolpan, de la care, în această vară, au făcut deja saltul către prima garnitură doi jucători. În plus, sunt vizaţi pentru „promovare” încă 2-3 tineri fotbalişti, în vârstă de doar 14 ani, care prezintă aptitudinile necesare pentru a practica un fotbal de calitate.

Lucrările la vechea bază sportivă au fost reluate

De curând, s-au reluat şi lucrările la baza sportivă din Slătioara, alesul local sperând ca festivitatea de inaugurare să aibă loc în vara anului 2011. „Se va lucra într-un ritm mult mai intens la baza sportivă. Sper ca, în funcţie de fondurile pe care le vom primi, în vara anului viitor să inaugurăm acest stadion. Contribuţia noastră, adică partea de cofinanţare, a fost achitată deja, însă din păcate finalizarea nu mai depinde numai de noi. Deocamdată, repartizarea fondurilor pe Ordonanţa 7 a fost stopată, dar sperăm ca, până la urmă, sumele să fie deblocate”, ne-a informat Romcescu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button