Fără categorieDiverse

Luni, fundaţia principesei Margareta se întâlneşte cu CAR-urile şi cluburile de seniori din Vâlcea

Comunicat de presă – În data de 21 martie, reprezentaţii Fundaţiei Principesa Margareta a României se vor afla în Vâlcea şi se vor întâlni cu CAR Concordia, CAR-ul Pensionarilor din Râmnic, Clubul seniorilor A.M.A, conducerea DGASPC şi Clubul Seniorilor Ostroveni, în scopul creării unei reţele de actori care să se implice în proiect, dar şi pentru a face cunoscut pe plan local “Telefonul Vârstnicului”.

Telefonul Vârstnicului, linia telefonică gratuită şi confidenţială, operată de Fundaţia Principesa Margareta a României şi finanţată de Fundaţia Vodafone România prin programul Mobile for Good, răspunde nevoilor vârstnicilor din România, fie că vorbim de informare, consiliere, ori de sprijin emoţional. La numărul de telefon 0800 460 001, persoanele vârstnice primesc sfaturi şi sunt îndrumate de operatorii specializaţi în asistenţă socială ai Fundaţiei Principesa Margareta a României, pentru rezolvarea problemelor adresate. Linia poate fi accesată şi de cei care doresc să semnaleze un abuz sau o situaţie dificilă a unui bătrân. Vizitele în comunitatea din judeţul Vâlcea reprezintă o excelentă modalitate de a stabili noi parteneriate cu reprezentaţi locali pentru ca vârstnicii din toată ţara să poată fi informaţi în mod corect despre programul Telefonul Vârstnicului.

În cazul în care doriţi să faceţi un material alături de reprezentaţii FPMR, vă rugăm să luaţi legătura cu responsabilul de comunicare al proiectului – Catalin Dinu, catalin.dinu@advcommunication.ro , 0740 068 781.

Telefonul Vârstnicului poate fi apelat gratuit la 0800 460 001, de luni până vineri, între orele 08:00 şi 20:00.

Website oficial: http://www.telefonulvarstnicului.ro

Email: telefonulvarstnicului@principesa.ro

Facebook: www.facebook.com/TelefonulVarstnicului

 

Despre Fundaţia Principesa Margareta a României

 

Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) a fost înfiinţată în 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României împreună cu tatăl sau, Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizaţie neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri şi vârstnici prin intervenţii durabile, bazate pe schimbul de experienţă şi valori între generaţii. Fundaţia Principesa Margareta a României a fost desemnată de români drept cea mai onestă organizaţie neguvernamentală în cadrul studiului Envero Brand Trust Index.

 

Despre Fundaţia Vodafone România şi Mobile for Good

 

Fundaţia Vodafone România a finanţat, în cei 17 ani de activitate, peste 848 de programe în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale, având că beneficiari copii, tineri, bătrâni, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit 20 milioane Euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundaţiei se regăsesc pe www.fundatia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro.

 

Fundaţia Vodafone România este o organizaţie non-guvernamentală românească cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998. Sub umbrela programului Mobile for Good, Fundaţia Vodafone finanţează, în toate cele 28 de ţări în care este prezentă, proiecte care folosesc tehnologia mobilă pentru a rezolva probleme sociale presante, pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor şi a genera schimbarea în societate. Mobile for Good a fost lansat în România în 2012 şi este un program strategic al Fundaţiei Vodafone România prin care se derulează un număr de 19 proiecte, cu o valoare cumulată de 860.000 de euro şi care se adresează unui număr total de 16.735 de beneficiari.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button