Luncavăţul Popeşti a pierdut din nou la Brezoi (1-2)

Liviu NicolescuLuncavăţul Popeşti a pierdut surprinzător meciul pe care l-a disputat la finele săptămânii trecute, la Lotru Brezoi. Tică Negrescu & Co. au fost înfrânţi cu scorul de 2-1 (după 1-0, la pauză), unicul gol al popeştenilor fiind marcat de Liviu Nicolescu („Colivă”), dintr-un penalti. „Am avut o grămadă de ocazii, dar am ratat mult, şi ne-au pârlit brezoienii! Şi de această dată, am avut ghinion: am încasat primul gol în prelungirile primei reprize, iar pe cel de-al doilea imediat după pauză, în minutul 48. Pe deasupra, din minutul 50 am rămas şi în inferioritate numerică. E ceva de speriat din acest punct de vedere, din moment ce în ultimele trei meciuri am luat roşu de fiecare dată! Acum, a fost sancţionat tânărul Cătălin Gogoaşă, dar mult prea uşor, zic eu. Două faulturi a făcut copilul, deloc dure, şi s-a trezit cu două galbene pe cap.

Chiar şi în 10, ne-am năpustit asupra brezoienilor, am avut ocazii cu duiumul, dar degeaba, n-am dat decât un gol, aprape de final. Sunt supărat fleaşcă! Ne bucură totuşi că nici Topologul Galicea nu a câştigat, dacă ei ar fi bătut ne-ar fi scos deja din lupta pentru titlu, deoarece s-ar fi distanţat practic la patru puncte, deoarece noi vom sta peste o rundă. Eram obligaţi să câştigăm totul apoi, chiar şi meciurile directe, orice X ne-ar fi anulat complet şansele la campionat”, a subliniat Tică Negrescu.

Tică Negrescu, antrenor-jucător Luncavăţul Popeşti:
„Ar fi păcat să ratăm titlul din cauza celor două înfrângeri cu Lotru!”

La Brezoi, Tică Negrescu nu i-a putut avea la dispoziţie pe cei doi jucători suspendaţi de AJF în urma meciurilor precedente, cu Foresta Mălaia. Este vorba de portarul Alexandru Albici şi de Andrei Neagoe. „Nu absenţele celor doi au fost o problemă pentru noi, ci am suferit pentru că am ratat mult. Am avut în prima repriză patru şanse de unu contra unu cu portarul advers, iar în fotbal se ştie că ocaziile de genul acesta se răzbună întotdeauna. Ocaziile sunt ocazii, nu se pun, important e să bagi mingea în poartă! Asta e, trebuie să mergem înainte! Am întâlnit o echipă cuminte, care şi-a văzut de joc, n-a fost ca Malaia, arţăgoasă. Culmea e că brezoienii ne-au bătut de două ori acasă, şi în sezonul regulat, tot 2-1 pentru ei s-a terminat. La final, ar fi păcat să spunem că am pierdut campionatul din cauza acestor două înfrângeri”, a încheiat Negrescu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button