Liga IV

Lotru Brezoi – Posada Perişani 0-3

Şase puncte în două etape

* echipa antrenată de Laurenţiu Fier au obţinut punctaj maxim din meciurile disputate săptămâna trecută

După succesul din intermediară obţinut pe teren propriu în faţa celor de la Conexin Runcu, Posada Perişani a reuşit să se impună şi în deplasarea de la Brezoi, astfel obţinând maxim de puncte în cele două etape disputate săptămâna trecută. Graţie acestor rezultate, şansele ca echipa primarului Sandu să prindă un loc pe podium au crescut considerabil.
Ultimul succes, deşi pare că ar fi fost destul de uşor obţinut, prin prisma scorului înregistrat (3-0 pentru echipa antrenată de Laurenţiu Fier), nu a reflectat întocmai diferenţa de pe teren. O greşeală, a portarului Dan Vîrtopeanu, a contat enorm în economia jocului. Posada a deschis astfel scorul încă din primul sfert de oră, prin Ariciu, iar până la pauză Gulea a majorat avantajul echipei din Perişani la 2-0. În partea secundă oaspeţii, având la bază un avantaj de două goluri, n-au mai forţat, dar chiar şi aşa au mai reuşit să puncteze o dată, pe contraatac, prin Mătăsaru, închizând tabela la scorul de 0-3.

Dan Vîrtopeanu şi-a făcut „mea culpa”

Eşecul suferit în faţa Posadei a fost pus de oficialii Lotrului pe seama unei erori comise de portarul Dan Vîrtopeanu. Acesta, de altfel, şi-a făcut „mea culpa”, admiţând că din cauza lui s-a pierdut jocul cu echipa din Perişani. „Din cauza mea am pierdut cele trei puncte. Dacă nu greşeam la golul lor de 1-0, îi spulberam pe adversari. În repriza a doua Posada nici n-a mai trecut de mijlocul terenului, cu excepţia ultimului gol, înscris pe contraatac”, a afirmat Dan Vîrtopeanu.

Vasile Grossu a rămas antrenor la echipa din Brezoi

Lotru a fost la un pas să rămână fără antrenor. Vasile Grossu a primit o ofertă din partea echipei de Liga a III-a, ACS Berceni, pe care avea de gând să o onoreze. Vâlceanul ar fi trebuit să ducă formaţia ilfoveană în eşalonul secund, însă condiţiile impuse de oficialii divizionarei C l-au determinat să se răzgândească. „Iniţial, am discutat să merg să antrenez acolo până în vară, iar apoi, în funcţie de ce se întâmpla până atunci, urma să mai negociam. Ei mi-au propus, însă, din start un contract pe doi ani şi jumătate, pe care îmi era imposibil să-l onorez. Am refuzat, astfel că rămân în continuare la Lotru Brezoi”, ne-a informat tehnicianul formaţiei de la poalele Ţurţudanului.

Marcel Carabageac a revenit în arbitraj

Fiul celui mai talentat jucător pe care l-a avut Chimia Rm. Vâlcea (Iancu Carabageac) a revenit în arbitraj după o lungă perioadă de pauză. Marcel Carabageac a pus fluierul în cui în urmă cu câţiva ani, dezamăgit de faptul că n-a reuşit să ajungă în elita arbitrajului românesc. S-a apucat de afaceri, iar apoi a mers să antreneze în Dubai. Experienţa din Emiratele Arabe Unite nu i-a priit, s-a întors de curând în ţară, a cerut să fie reactivat ca arbitru, iar dorinţa i s-a îndeplinit. Marcel a oficiat mai întâi la Liga a V-a, o partidă rămasă restanţă şi disputată la mijlocul săptămânii trecute, iar sâmbătă, 24 aprilie, a revenit la Liga a IV-a, arbitrând de la centru meciul de la Brezoi dintre Lotru din localitate şi Posada Perişani, prestaţia acestuia fiind apreciată de cele două combatante.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button