Acasă Fotbal Logodna nu a durat mult! Adiță Păun a semnat contractul vieții! Fina,...

Logodna nu a durat mult! Adiță Păun a semnat contractul vieții! Fina, Vlăduța Lupău, martoră la cel mai important eveniment din viața fotbalistului vâlcean

1069
0

În decurs de câteva săptămâni, fotbalistul echipei CFR Cluj, Adiță Păun, originar din Drăgășani, a trecut prin multe momente de-a dreptul memorabile. A trecut rapid de la agonie, la extaz! A avut Coronavirus, a stat mult timp departe de fotbal, însă apoi veștile bune au curs lanț. La finalul verii, Păun a primit răspunsul mult așteptat din partea frumoasei Anda Pop, care-i este iubită de cinci ani. Aceasta a acceptat să fie soția lui. Adiță a revenit pe teren, a jucat în Liga I și în cupele europene, a pus umărul la calificarea CFR-ului în grupele Europa League. În week-end-ul trecut, în partida cu Viitorul, Păun a bifat cel de-al 200-lea meci jucat pentru CFR. A sărbătorit acest lucru, dar a mai dat petrecere și pentru altceva. A semnat contractul vieții! Nu, nu în plan sportiv, ci familial. Logodna cu Anda nu a durat mult. Fotbalistul vâlcean și partenera sa și-au oficializat relația, au făcut cununia. A fost distracție maximă la chef. Adiță a demonstrat că are abilități și de dansator, nu doar de fotbalist. Fina sa, nimeni alta decât cunoscuta artistă de muzică populară și de petrecere Vlăduța Lupău, l-a dat de gol pe atacantul CFR-ului. A postat pe rețelele de socializare atât poze, cât și clipuri din cadrul petrecerii date de cuplul Adiță și Anda Păun (FOTO: Facebook Vlăduța Lupău).

”Nașii noștri, vă dorim iubire și respect o viață întreagă! De azi (n.r. – marți, 6 octombrie), familia Păun!”, a transmis Vlăduța Lupău, pe Facebook, mesajul fiind însoțit și de o fotografie de la cununie. Vlăduța Lupău este căsătorită cu un bun prieten al lui Păun, Adi Rus, și el fotbalist, fost portar la CFR Cluj. Felicitări, Adiță! Casă de piatră, copii frumoși și sănătoși și multe reușite, în continuare, în plan sportiv!