Liga II

Liga I, visul lui Cătălin Rufă!

* CSM Rm. Vâlcea va arăta şi mai bine din retur, în iarnă lotul echipei din Zăvoi urmând a trece printr-o remaniere

Entuziasmat de ultimele evoluţii din campionat ale elevilor lui Sorin Bucuroaia, Cătălin Rufă, noul investitor al echipei CSM Rm. Vâlcea, este hotărât să încropească în Zăvoi o trupă imbatabilă. Omul de afaceri ilfovean spune că formaţia din Zăvoi va arăta mult mai bine din retur, în iarnă urmând a se produce câteva modificări importante în ceea ce priveşte lotul de jucători. Scopul: CSM Rm. Vâlcea urmează să atace promovarea în Liga I în următorul sezon. „Vom face puţină curăţenie în lot, în locul jucătorilor care nu prea corespund urmând să aducem alţii care să ne ajute să progresăm. Am început deja să urmărim, prin diviziile inferioare, jucători tineri, pentru că avem de gând ca în următorul an să ne batem la promovare. Nu ştiu dacă vom reuşi să ne îndeplinim obiectivul, dar vrem măcar să încercăm. Acum, e prematur să vorbim despre aşa ceva, chiar dacă am legat două victorii consecutive”, a încheiat Rufă.

Bucuroaia a căpătat încrederea noului investitor

Deşi iniţial a venit la CSM Rm. Vâlcea pentru a îndeplini funcţia de antrenor secund, Sorin Bucuroaia a avansat în postura de „principal” după ce Laurenţiu Tudor, tehnicianul grupării FC Snagov, nu a putut să-şi rezilieze contractul cu echipa ilfoveană. Din acel moment, Bucuroaia şi-a văzut liniştit de treabă şi a căpătat, încet-încet, încrederea investitorului Cătălin Rufă, mai ales după cele două victorii repurtate în faţa formaţiilor FC Bihor şi ACSMU Poli Iaşi.
„Pe Bucuroaia l-am adus iniţial ca secund al lui Laurenţiu Tudor. Sorin a stat lângă mine în perioada grea în care niciunul dintre noi nu ştiam exact ce se va întâmpla la Vâlcea. L-am simţit aproape, am văzut că vrea să facă ceva bun, dar şi el a avut momente mai puţin faste. Putea să plece după meciul cu FC Bihor, dacă CSM-ul nu ar fi învins. Chiar înainte de acel joc i-am şi zis că dacă nu bate atunci nu putem să mai continuăm în acelaşi ritm, din eşec în eşec, că trebuie să schimbăm ceva. Am avut numeroase propuneri, s-au dat câteva telefoane, s-au vehiculat şi câteva nume de antrenori. Dar Sorin Bucuroaia a avut noroc, a învins, iar acum apele s-au liniştit. În condiţiile în care am început să câştigăm două meciuri consecutiv, nu cred că se mai poate pune problema să nu continuăm în aceeaşi formulă tehnică. Bucuroaia e un tehnician tânăr, care promite să devină un antrenor de valoare, iar dovada cea mai bună în acest sens este aceea că a bătut două dintre cele mai bune echipe din serie, FC Bihor şi ACSMU Poli Iaşi?”, a mai explicat Rufă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button