Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

Liderul Seriei I şi-a complicat situaţia

* Unirea a pierdut derbiul cu formaţia reprezentată de Mihai Ilinca

Duminică, 11 aprilie, a avut loc pe terenul de la Lespezi derbiul seriei I a Ligii a V-a, dintre AS Căzăneşti şi Unirea Păuşeşti Măglaşi, adică duelul între prima şi cea de-a doua clasată.

Un meci de importanţă majoră pentru ambele formaţii, despărţite înaintea acestei runde de şase puncte. Acum au mai rămas doar trei puncte diferenţă, asta pentru că echipa reprezentată de Mihai Ilinca a reuşit să producă cea de-a doua înfrângere din acest campionat a liderului din Păuşeşti Măglaşi.
Meciul a fost suficient de disputat, cele două formaţii s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, au oferit un spectacol agreabil, fiecare dintre ele dorindu-şi să demonstreze că merită să ajungă în Liga a IV-a. În prima repriză oaspeţii, în speţă formaţia situată pe primul loc în serie, şi-au creat mai multe ocazii, dar primele 45 de minute s-au încheiat la egalitate, 1-1. Gazdele au deschis scorul din penalti, prin Stănuşescu, încă din minutul 7, Oprescu restabilind egalitatea cu aproximativ 10 minute înainte de finalul primei reprize. În partea secundă echilibrul s-a rupt. AS Căzăneşti a preluat din nou conducerea printr-un gol superb al lui Tiţa, iar cu 10 minute înainte de final Perţa a dus scorul la 3-1 pentru gazde, închizând totodată tabela de marcaj. În minutul 85 au replicat şi oaspeţii printr-o bară, dar n-au mai reuşit să schimbe soarta partidei. Cu doar câteva secunde înaintea ultimului fluier al centralului Dobrică, s-a iscat şi un mic război, între un jucător al Unirii, Claudiu Dumitru, spectatori şi asistentul Epure, soldat până la urmă cu eliminarea fotbalistului, supărat pe arbitru pentru o cauză minoră. Dumitru va absenta cel puţin în meciul viitor al formaţiei sale, unul de importanţă majoră în economia clasamentului. Practic, urmează alte două derbiuri pentru Unirea, pe care, dacă le va câştiga, se poate considera promovată în eşalonul de elită judeţean.

Bogdan Pistol, spectator de lux

Derbiul seriei I a atras mulţi microbişti la terenul din Lespezi. Printre cei veniţi să urmărească meciul dintre AS Căzăneşti şi Unirea Păuşeşti Măglaşi s-a numărat şi Bogdan Pistol, candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Râmnicului. Bogdan Pistol este cunoscut printre oamenii de fotbal nu doar datorită funcţiei ocupată în cadrul AJF Vâlcea (preşedinte al Comisiei de Cenzori), ci şi a faptului că în urmă cu câţiva ani a contribuit la formarea unei echipe de fotbal ce a activat la Liga a IV-a. De asemenea, Pistol s-a bucurat de simpatia celor prezenţi şi datorită promisiunii făcute la începutul campaniei electorale. Liberalul şi-a propus să ofere sprijin necondiţionat sportului, mărturisind că-şi doreşte chiar ca, peste doi ani, Râmnicul să aibă echipă de fotbal în Liga I.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button