Politica

Liderul PC Vâlcea, jefuit la Valencia

Mircea Stănculescu, preşedintele PC Vâlcea, îşi ţine afacerile departe de judeţul Vâlcea, de România, considerând că, astfel, nu poate fi „agăţat” cu nimic.
Totuşi, această strategie nu i-a folosit prea mult până acum, ba din contră. Pentru a se putea ocupa aşa cum trebuie de businessul său în domeniul construcţiilor, Stănculescu este nevoit să facă foarte des naveta în Spania. Şi, fiind mai tot timpul pe drumuri, liderul conservator riscă să i se întâmple destul de des lucruri neplăcute. Bunăoară, zilele trecute, pe o stradă din Valencia, maşina sa, un Land Rover Freelander, a fost spart de nişte hoţi care i-au ras totul din interior, de la acte, până la bagaje şi colecţia de cămăşi de la Zara.
După modul în care jefuitorii au operat, n-ar fi însă exclus ca Mircea Stănculescu să-şi recupereze cumva bunurile, într-un viitor apropiat. Noi îi recomandăm ca, preventiv, să-şi petreacă mai mult timp pe terasa din centrul Râmnicului şi pe la Hermes, în Ostroveni. Nu de alta, dar e foarte posibil ca acestea să fie locaţiile unde lucrurile sale să fie scoase la vânzare. (E.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button