Liga IV

Liderul a întâlnit un adversar pe măsură

ciulei* Oltul Ioneşti 2009 nu a mai reuşit să perforeze suficient poarta echipei din Drăgăşani

CSM Drăgăşani continuă să fie o echipă care provoacă adevărate migrene pretendentelor la titlu. După ce au încurcat-o pe Damila Măciuca, „municipalii” din sudul judeţului au confirmat încă o dată că formează un colectiv de temut. În runda cu numărul 13, de săptămâna trecută, Mitală şi compania au reuşit ceea ce nu a izbutit nimeni până acum: s-o priveze pe lidera ierarhiei la zi de o nouă victorie. Oltul Ioneşti 2009 nu a reuşit să obţină decât un egal (1-1) pe terenul din Drăgăşani, Savu şi Albinaru întâlnind o echipă care va avea şi pe viitor un cuvânt greu de spus în campionat.

Emil Ciulei:
„Trebuie să mai primim şi noi câte un pumn în nas”

Profesorul Emil Ciulei nu a avut nicio obiecţie în privinţa arbitrajului, ci i-a criticat puţin pe propriii jucători, care s-au jucat prea mult cu ocaziile.
„Cine e vinovat că nu am putut băga mingea în poartă? Am fost în situaţie de patru contra portarului din Drăgăşani şi tot am ratat. Trebuie să recunosc că, până acum, CSM-ul este de departe cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o. Sunt puţin nedumerit de faptul că meciul a fost întrerupt de două ori câte trei minute, pentru unele incidente provocate de suporteri. Dacă e să ne luăm după regulament, a doua oară arbitrul de centru trebuia să oprească meciul definitiv. Nu a fost să fie aşa. Asta e! Mai primim şi noi câte un pumn în nas, din când în când”, ne-a spus antrenorul Emil Ciulei.

Adrian Sanda, vicepreşedinte CSM Drăgăşani:
„Derbedeii au fost sancţionaţi”

Adrian Sanda, vicepreşedintele echipei din oraşul viilor, susţine că cei doi spectatori care l-au şicanat pe unul dintre tuşierii partidei au fost evacuaţi pe stadion de către forţele de ordine. „Mai mult ca sigur, au primit cel puţin un avertisment din partea poliţiştilor comunitari, pentru faptul că au făcut presiuni pe tuşier. Arbitrul de linie comisese câteva erori care i-au scos din minţi pe cei doi suporteri. Nu suntem de acord cu astfel de ieşiri necontrolate ale celor prezenţi la meci. La Drăgăşani, spectatorii au avut parte de cel mai frumos meci al campionatului, stricat însă de prestaţia dezamăgitoare a brigăzii de arbitri. Am observat că atunci când jucăm cu echipe din Vâlcea, arbitrii sunt destul de subiectivi şi dictează în defavoarea noastră”, ne-a declarat Adrian Sanda. Aceasta a mai adăugat că sunt şanse mari ca golul lui Alin Savu să fi fost marcat din ofsaid. „Vom viziona caseta şi vom vedea dacă a fost vorba sau nu vorba de o poziţie afară din joc a lui Alin Savu. Cei doi fundaşi ai mei spun că golul nu trebuia validat”. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button