Liga IV

Liderul a administrat cinci „boabe” şi ultimei clasate din Alunu

* Oltul Ioneşti 2009 a obţinut cea de-a noua victorie consecutivă din actuala ediţie a Ligii a IV-a

Odată cu partida susţinută la Alunu, acolo unde Oltul Ioneşti 2009 a câştigat cu 5-1 în faţa echipei locale, Olteţul, pentru Adrian Albinaru şi compania s-au încheiat şi meciurile de „încălzire”. Ca urmare a rezultatelor consemnate în runda precedentă, pe terenurile echipelor din Liga a IV-a, trupa omului de afaceri Ionel Giuran (manager al firmei de construcţii ONILSERV SRL) şi-a luat şapte puncte avans de echipele clasate pe locurile 2 şi 3, ocupate momentan de CSM Drăgăşani şi Cozia Călimăneşti.

„Adversarii nu au avut deloc o viaţă uşoară cu noi, chiar dacă scorul nu indică acest lucru. Bineînţeles că nu puteam emite pretenţii la victorie. Există o diferenţă valorică mult prea mare între echipa mea şi cea din Ioneşti. Cel mai mult mi-a plăcut atitudinea de la final a fotbaliştilor lui Ionel Giuran, care ne-au felicitat pentru jocul demonstrat. Mai rar vezi în campionatul nostru un asemenea gest. Aş dori să le mulţumesc cu această ocazie şi să le urez baftă în cursa lor de a promova. În ceea ce ne priveşte pe noi, am cam terminat meciurile cu echipele din prima jumătate a clasamentului. Urmează duelurile uşoare, de unde trebuie să luăm puncte”, ne-a spus delegatul echipei Olteţul Alunu, Nicolae Birăruţ, după ce a înfruntat liderul Ligii a IV-a.

Goal-keeper-ul Răzvan Ciubuc a încasat primul gol din campionat

* tânărul din poarta Oltului Ioneşti 2009 reprezintă o piesă de rezistenţă din trupa lui Giuran

Goal-keeper-ul de la Oltul Ioneşti 2009 – Răzvan Ciubuc – a avut un parcurs de excepţie în această ediţie de campionat, fiind pe punctul de a nu primi niciun gol după desfăşurarea a nouă etape. A fost nevoie de un penalti, pentru ca poarta Oltului să fie „perforată” pentru prima dată în două luni. Săptămâna trecută, în cadrul rundei desfăşurate la Alunu, jucătorul Olteţului, Gheorghe Tebec, a reuşit – după o lovitură de la punctul cu var – să introducă mingea între buturile porţii apărate de Ciubuc, fiind primul din Liga a IV-a care se poate mândri cu această ispravă. Chiar dacă situaţia din clasament indică faptul că Oltul Ioneşti 2009 mai avea până în runda precedentă alte trei goluri încasate (toate în partida de la Brezoi, cu echipa locală, Lotru) acestea aparţin rezervei lui Ciubuc.

Atenţie, vin „crocodilii”!

S-a terminat cu joaca pentru Oltul Ioneşti 2009! Începând cu etapa de săptămâna aceasta, Alin Savu şi compania vor intra în febra meciurilor la categoria grea, când vor trebuie să demonstreze iubitorilor de fotbal că merită să fie numărul 1 în judeţ. Astfel, în runda a zecea, lidera ierarhiei la zi a Ligii a IV-a o întâlneşte pe AS Şirineasa, pentru că apoi Cozia Călimăneşti, Minerul Berbeşti şi CSM Drăgăşani să fie rând pe rând adversarele directe. În ultima etapă, poate cea mai aşteptată din acest campionat, Damila Măciuca îşi încearcă puterile cu Oltul Ioneşti 2009, într-o partidă în care orgoliile sunt mai presus de orice. „Urmează o perioadă de foc pentru noi. Dacă vom reuşi să câştigăm toate duelurile de pe teren propriu şi în deplasare la Călimăneşti şi Drăgăşani, atunci putem avea o vacanţă de iarnă liniştită”, ne-a spus antrenorul Emil Ciulei.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button