Liga III

Leo Săraru s-a legitimat la Oltchim

* la primul meci în tricoul noii sale echipe, tânărul fotbalist s-a ales cu nasul rupt, motiv pentru care va sta pe tuşă aproape o lună

După ce la CSM Rm. Vâlcea a ajuns un grup masiv de fotbalişti consacraţi, tânărul fotbalist Leonard Săraru a părăsit Zăvoiul şi s-a îndreptat spre FC Oltchim. În sezonul trecut al Ligii a II-a, Săraru a evoluat în 10 meciuri pentru CSM, bifând în total 174 de minute, din care 146 în tur şi doar 28 în retur. Leonard Săraru a rămas însă în memoria suporterilor vâlceni după ce a semnat unul dintre golurile victoriei în meciul jucat în deplasare cu Dacia Mioveni, care a însemnat calificarea CSM-ului în şaisprezecimile de finală ale ediţiei trecute a Cupei României.
Vinerea trecută, în meciul cu Turris Tr. Măgurele, Săraru-junior a intrat pe teren în minutul 62, a avut o şansă de gol în minutul 70, mai târziu primind şi un cartonaş galben. Până la urmă, fotbalistul născut pe 7 august 1992 s-a ales şi cu o ruptură de piramidă nazală, în urma unui duel cu un adversar. Leonard Săraru a fost operat de urgenţă la nas, aşa că va lipsi aproape o lună de pe teren. Antrenorul Lucian Catargiu a deplâns accidentarea tânărului jucător pe care avea de gând să-l folosească titular din următoarea etapă.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button