Liga II

Laurenţiu Tudor, noul antrenor principal al CSM-ului

* tânărul tehnician şi-a reziliat contractul cu FC Snagov şi vine la Vâlcea, fiind dorit insistent de patronul Cătălin Rufă

Din această săptămână, CSM Rm. Vâlcea îşi va completa staff-ul tehnic cu un nou antrenor principal, Laurenţiu Tudor, care a pregătit până acum echipa ilfoveană FC Snagov. Tânărul tehnician şi-a reziliat miercuri contractul cu formaţia care evoluează în Seria I din Liga a II-a şi este liber să semneze pentru CSM.

Laurenţiu Tudor a fost dorit de Cătălin Rufă în Zăvoi încă din septembrie, chiar din momentul în care s-a vehiculat pentru prima oară varianta ca omul de afaceri ilfovean să investească la Vâlcea, atunci când a şi condus de altfel un antrenament al CSM-ului. La vremea respectivă, lui Tudor i s-a promis postul de antrenor principal, în timp ce Sorin Bucuroaia trebuia să fie doar secund. Deoarece nu a găsit înţelegere din partea primarului din Snagov, Apostol Muşat (nimeni altul decât unchiul său), pentru a-şi rezilia contractul cu gruparea din Ilfov, Laurenţiu Tudor a declinat oferta, iar de pregătirea echipei vâlcene a rămas să se ocupe doar Bucuroaia.
Joi, 2 decembrie, în cadrul unei conferinţe de presă, Tudor va fi prezentat oficial drept noul antrenor principal al echipei din Zăvoi, urmând a sta pe banca tehnică începând chiar cu ultimul meci pe care CSM Rm. Vâlcea îl va disputa în turul campionatului, împotriva echipei Petrolul Ploieşti, care va avea loc sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „Municipal”. Aşa cum se cunoaşte, şi la acest meci, oficialii vâlceni au luat decizia ca spectatorii să intre gratis pe stadion.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button