Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Laurenţiu Mustăţea: „Nu sunt caracatiţa Paul să prevăd un succes împotriva Damilei”

Laurenţiu Mustăţea consideră că Damila Măciuca porneşte cu prima şansă la titlu în sezonul care va debuta în luna august. Chiar şi în aceste condiţii, patronul de la Dinamo 2007 nu predă armele şi crede că fotbaliştii lui vor avea un cuvânt important de spus în Liga a IV-a.
„S-ar putea ca Damila să fie o campioană categorică a Ligii a IV-a, exact cum a fost Ioneştiul anul acesta. În primele 10 etape, echipa din Măciuca ar putea avea un avans consistent încât să fie declarată câştigătoare. În orice caz, asta nu ne sperie pe noi, pentru că suntem «câini». Nu sunt caracatiţa Paul, ca să pot ghici dacă vom câştiga sau nu împotriva Damilei, dar cert e că se anunţă o luptă dârză între noi şi vicecampionii lui Dan Niţu. La Măciuca, există stabilitate financiară şi o bună organizare, de aceea totul merge bine. Eu vreau ca anul viitor să câştigăm Cupa României, un trofeu care mie, personal, îmi place foarte mult şi să ne clasăm în primele patru locuri. Voi promova şi trei-patru juniori la echipa mare”, a menţionat sponsorul echipei de pe CSŞ.  (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button