Politica

La Păuşeşti Otăsău, PD-L oferă mită electorală chiar în faţa primăriei

Dintre toate campaniile de până acum, credem că cele mai neobişnuite şi ilegale au fost cele ale lui Băsescu. Şi cum acesta este un idol pentru toţi pedeliştii, se pare că membrii de partid încearcă să-l copieze la tot pasul, mai ales la rele.

Şi, ca să luăm în discuţie un caz concret, haideţi să dăm o tură pe la Păuşeşti Otăsău, unde există un pedelist pe care îl doare în cot de lege, de poliţişti şi procurori, mai mult decât pe Băsescu. Îl cheamă Gheorghe Goran şi a fost viceprimar în această localitate, ceea ce înseamnă că poate fi pescuit destul de rapid pentru audieri.

Sâmbăta trecută, la primele ore ale dimineţii, el a strâns în faţa primăriei aproximativ 30 de persoane, cărora le-au oferit pachete cu mâncare şi apă minerală. Nu ne-a surprins atât de mult faptul că a călcat în picioare nişte legi foarte importante în această ţară, cât modul în care a făcut-o. Tupeul său şi al colegilor lui de partid a fost fără margini.

Mita electorală a fost scoasă fără niciun fel de reţinere din autoturismul său şi împărţită tuturor celor prezenţi de către o femeie mai plinuţă, care ne-a creat impresia că ar fi soţia lui sau vreo aranjoare şefă din filială. În jurul orei 8.15, la faţa locului şi-au făcut apariţia şi două autocare DACOS. Pedeliştii i-au urcat foarte rapid pe „turişti” în primul autocar, după care aceştia au urmat calea mănăstirilor şi a cârciumilor din zona Barajului Vidraru. Scena se asemăna foarte mult cu cele filmate în lagărele de la Auschwitz, unde evreii erau mânaţi de la spate precum oile către camerele de gazare. Cam aşa şi votanţii din Păuşeşti Otăsău, care au jurat pe Biblie şi pe tabelul din mâna doamnei cu sandvişuri, că vor pune ştampila pe Hitler de România – Traian Băsescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button