Liga II

La nici 17 ani, tânărul Laurenţiu Brănescu a închis poarta cu ALRO

În meciul cu ALRO Slatina, antrenorul Sorin Bucuroaia a fost nevoit să improvizeze în ceea ce priveşte titularul postului de portar. Motivul? Robert Tufişi s-a accidentat la antrenamentul de vineri şi nu a mai putut fi refăcut în timp util. „A făcut infiltraţii, dar nu a mai putut fi recuperat. În aceste condiţii, conducerea tehnică a luat decizia ca Robert Tufişi să nu apere în meciul cu ALRO”, a explicat directorul general al echipei vâlcene, Florin Verigeanu.
În locul lui Tufişi, între buturile CSM-ului a intrat tânărul Laurenţiu Brănescu (titularul postului de portar al naţionalei Under 17 a ţării noastre), care a bifat astfel al treilea meci ca titular în acest sezon. Primele două apariţii ale lui Brănescu s-au produs la începutul turului (în deplasare – la Gaz Metan CFR Craiova – şi acasă, cu Arieşul Turda), atunci când în Zăvoi nu se încropise însă această trupă, antrenorul Dumitru Teleşpan pregătind la vremea respectivă o echipă formată în majoritate din fotbalişti tineri.

Pus pe liber de Papură, în vară, Marius Rădulescu a fost eroul partidei cu ALRO

Marius Rădulescu a reuşit să aducă victoria în meciul cu ALRO Slatina, printr-un gol marcat pe final de meci, la câteva minute după ce abia intrase pe teren. La conferinţa de presă, antrenorul Sorin Bucuroaia a spus că atacantul a avut o dorinţă enormă de a se revanşa în faţa echipei care l-a pus pe liber în vară. „Ştiam dinaintea meciului că Rădulescu are o revanşă de luat, după ce în vară a fost dat afară de la ALRO. M-a rugat toată săptămâna să joace măcar 10-15 minute în acest joc, să le demonstreze adversarilor şi antrenorului Papură că este un jucător valoros. Până la urmă, chiar i-a ieşit, a înscris golul victoriei. Mă bucur pentru el, în primul rând pentru că a ajutat şi echipa să câştige, iar în al doilea rând pentru că şi-a luat şi revanşa în faţa oficialilor slătineni. Şi-a dorit foarte mult să înscrie în poarta celor de la ALRO”, a explicat Bucuroaia.

Bogdan Vişa şi-a dorit revanşa în faţa CSM-ului

Dacă CSM-ul l-a scos la rampă pe atacantul Marius Rădulescu, ALRO Slatina s-a putut baza din primul minut pe serviciile fundaşului Bogdan Vişa. Plecat chiar în această toamnă din Zăvoi, ex-vâlceanul a evoluat pe toată durata partidei de sâmbăta trecută, primind un cartonaş galben, în minutul 21, pentru un atac întârziat asupra căpitanului Marius Mitu. În repriza secundă, Vişa a trecut o dată chiar şi pe lângă înscrierea unui gol, însă mingea expediată cu capul spre buturile vâlcene n-a nimerit spaţiul porţii apărate de Brănescu.
Altfel, pentru ALRO Slatina au mai evoluat alţi trei fotbalişti care au trecut cândva prin Zăvoi: Marius Pasăre, Sergiu Popescu şi camerunezul Ange Hebga. Ultimul dintre aceştia nu s-a aflat la Vâlcea decât câteva zile, în urmă cu două sezoane, atunci când a dat probe de joc la CSM. La vremea respectivă, echipa vâlceană era antrenată de Alin Artimon, iar Hebga îmbrăca tricoul formaţiei FC Caracal.

„Brigada Zăvoi” a câştigat duelul cu galeria echipei ALRO

ALRO Slatina a fost însoţită în Zăvoi de un galerie formată din aproximativ 25 de persoane. Suporterii echipei vizitatoare au fost însă depăşiţi numeric, dar şi din punct de vedere al încurajărilor, de fanii din „Brigada Zăvoi”, care au cântat frenetic pe toată durata partidei, în aşteptarea golului victoriei. „Luptă, luptă CSM!”, „Haide, Vâlcea, haide, Vâlcea, dă-le gol, dă-le gol!” – acestea au fost doar două dintre lozincile cu care suporterii i-au îmbărbătat pe elevii lui Sorin Bucuroaia. La final, deşi erau dezamăgiţi pentru insuccesul echipei lor, suporterii de la ALRO Slatina şi-au reafirmat sprijinul pentru antrenorul principal Cornel Papură, căruia i-au scandat numele.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button