Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

Juventus Roeşti începe returul în forţă

Înainte de reînceperea campionatului judeţean de fotbal rezervat Ligii a V-a, echipa omului de afaceri, Adrian Grigorie şi a primarului Gheorghe Drăghici, a disputat un joc amical, în deplasare, cu Unirea Păuşeşti Măglaşi. Scorul partidei a fost deschis de Juventus Roeşti, atunci când Cosmin Drăgulescu a marcat pentru 1-0.

Tot în prima jumătate a meciului, Marius Amza a ratat şansa de a transforma o lovitură de la 11 metri. Abia spre finalul celei de-a doua reprize, gazdele au reuşit să egaleze, menţinând scorul de 1-1 până la final. Adrian Grigorie a precizat că înainte de retur, echipa pe care o conduce a fost întinerită, media de vârstă a jucătorilor fiind de 22-23 de ani. „Principalul nostru obiectiv este să ne clasăm în primele patru locuri. Sunt sigur că avem şanse, pentru că formaţia noastră este în mare parte aceeaşi ca în sezonul trecut, iar micile lipsuri le-am acoperit cu jucătorii recent achiziţionaţi”, a declarat Adrian Grigorie. Fotbaliştii aduşi la echipa din Roeşti sunt Ionuţ Şelaru – de la Inter Lăpuşata, Constantin Truşcă, Vasile Stanciu şi Constantin Cercelaru – de la Cerna Fârtăţeşti şi nu în ultimul rând, mijlocaşul Ion Butezan. În privinţa actualei colaborări cu primăria, Adrian Grigorie a precizat că edilul din Roeşti se ocupă de taxele de arbitraj, iar el de restul cheltuielilor. „Sper ca relaţia mea cu domnul primar Gheorghe Drăghici să fie una cât mai bună şi în continuare. În aceste condiţii doresc să precizez că anul viitor vom încerca să promovăm în Liga a IV-a. Vreau să vă spun că la meciul amical, chiar i-am surprins pe cei de la Păuşeşti cu jocul foarte bun pe care l-am făcut, mai ales că nu am mai jucat de anul trecut. În concluzie, dacă vom face un scor bun cu Experti 2000, AS Popeşti 2009, Olteţul Zătreni şi Saldi Cernişoara, cu siguranţă vom lua în considerare promovarea”, a conchis Adrian Grigorie. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button