Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Juniorii Coziei Călimăneşti au avut… voinţă, dar au fost eliminaţi de ardeleni

* jucătorii antrenaţi de Gheorghe Andreescu şi Dan Stanciu au pierdut încă din prima fază a întrecerii desfăşurată la nivel naţional, în faţa echipei Voinţei Sibiu

Campioni judeţeni ai întrecerii dedicată juniorilor A1 (competiţie desfăşurată în paralel cu cea de Liga a IV-a), jucătorii Coziei Călimăneşti, precum CSM-ul anul trecut, n-au reuşit nici ei să treacă bariera primelor meciuri desfăşurate pe plan naţional. FRF a stabilit ca vâlcenii să întâlnească în dublă manşă Voinţa Sibiu, echipă care s-a dovedit a fi o nucă tare pentru elevii pregătiţi de Gheorghe Andreescu şi Dan Stanciu.

Voinţa Sibiu a câştigat prima manşă cu 4-1

Joi, 17 iunie, tinerii fotbalişti ai Coziei au jucat primul meci în Ardeal, la Sibiu, au fost lipsiţi de şansă, au pierdut la o diferenţă destul de mare, micşorându-şi considerabil şansele de a accede în următorul tur încă din primul meci. Au cedat la Sibiu cu 4-1 (pentru formaţia vâlceană a marcat, la 4-0 pentru gazde, Avramescu), aşa că nu mai aveau speranţe mari pentru retur.

Doar remiză (1-1), în returul de pe „sintetic”

Însă, în partida de pe sinteticul din Zăvoi, disputată duminică seara (20 iunie), de la ora 18.00, au fost mult mai determinaţi şi au arătat în multe momente că sunt capabili să producă surpriza. Au deschis scorul încă din prima repriză, prin Pîrvescu, care-a punctat din penalti, au marcat din nou pentru 2-0, dar golul le-a fost anulat pe motiv de off-side, au mai ratat alte câteva ocazii, iar pe final de repriză au mai obţinut un avantaj, un jucător sibian fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Astfel, totul părea posibil. Elevii lui Andreescu şi Stanciu au jucat bine şi în partea secundă, dar n-au scăpat de ghinion şi lipsa de precizie la finalizare, astfel că Voinţa a fost echipa câştigătoare în urma dublei manşe. Returul de la Vâlcea s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, sibienii înscriind din penalti în ultimul minut de joc. Tot atunci a primit cartonaş roşu (cumul de galbene), pentru proteste, şi un vâlcean, Haiduc. (L.S.)

Gheorghe Andreescu: „La Sibiu a contat mult şi arbitrajul. N-am fost lăsaţi să jucăm!”

„Chiar dacă am pierdut în tur la o diferenţă destul de mare, eu mă aşteptam să întoarcem rezultatul la Vâlcea. Am sperat până în ultima secundă. La Sibiu a contat mult şi arbitrajul. Acolo n-am fost lăsaţi să jucăm. La Vâlcea a fost altceva. Am jucat bine, am avut numeroase ocazii, dar n-am fost stare să băgăm mingea în poartă decât din penalti. Am fost nişte «papagali». Păcat, sunt dezamăgit, pentru că puteam să întoarcem rezultatul şi să mergem mai departe”, a spus antrenorul Coziei Călimăneşti, Gheorghe Andreescu, la finalul întâlnirii de pe sinteticul din Zăvoi.

Articole Similare

One Comment

  1. Nu stiu de ce va asteptati la altceva daca ati ajuns acolo dupa ce ati luat bataie de la Posada Perisani si abia abia ati castigat la contestatie. O echipa care a castigat 5 meciuri dupa contestatii e logic sa ia bataie din primul meci, oricum felicitari pentru rezultatul de „acasa”.

Lasă un răspuns

Back to top button