Liga III

Jiul Rovinari – Ghecon Lăpuşata 1-0

Şi… victoria nu mai vine!

* vâlcenii sunt disperaţi că nu reuşesc să se desprindă de subsolul clasamentului

Un nou meci, o nouă înfrângere pentru Ghecon, de această dată în deplasarea efectuată la Jiul Rovinari, acolo unde a pierdut cu 1-0, printr-un gol încasat de la circa 30 de metri, aidoma partidei de la Berbeşti, acolo unde Cornel Frăsineanu ne-a executat într-un stil de mare campion. „E o nouă lovitură de moral pentru noi. S-au strâns deja multe meciuri din care nu am prea luat puncte. Începe să apară disperarea şi devine frustrant. Gazdele au avut trei ocazii de gol şi ne-au învins de la 30 de metri”, s-a exprimat dezamăgit Roşoagă.

Tragedia de a pierde la doar un gol diferenţă

Dacă analizăm rezultatele negative de care au avut parte vâlcenii în campionat, vom constata că partidele au fost pierdute la limită, în speţă, cu scorul de 1-0. „Aici mă doare pe mine. Dacă am pierde cu 4 sau 5-0, nu mai ziceam nimic. Am fi fost proşti şi asta era! Însă, cam de fiecare dată, o furăm cu câte un gol de pe la 30 de metri, pe care nici Casillas de la Real Madrid nu l-ar fi apărat. Problema e că nu se vede o diferenţă de valoare între noi şi adversari, deşi situaţia din clasament nu ar spune deloc asta. Parcă nici atacul nu mai dă randament ca altădată”, a menţionat Roşoagă.

Emil Popescu, fostul antrenor: „Mai mergeţi şi voi pe la Biserică din când în când”

Prezent la Rovinari, artizanului promovării Gheconului în Liga a III-a din urmă cu un an, antrenorul Emil Popescu, nu i-a venit să creadă de câtă neşansă pot avea parte foştii săi elevi. Acesta i-a îndrumat pe jucători să mai aducă un omagiu Divinităţii, în ideea că Cel de Sus şi-ar putea aduce aminte şi de ei. „Mai mergeţi şi voi pe la biserică din când în când. Mai daţi un acatist, mai faceţi o mătanie, ceva, ca să treacă duhul rău”, le-ar fi spus Popescu foştilor săi fotbalişti.

FC Drobeta vrea să-şi repare moralul la Berbeşti

În următoarea etapă a Ligii a III-a, Ghecon Lăpuşata va înfrunta pe teren propriu lidera Seriei a IV-a, FC Drobeta Tr. Severin. Înaintea duelului, antrenorul Iulică Roşoagă îşi doreşte ca elevii săi să nu se teamă prea mult de faima adversarilor. „Mai mult decât sigur, nu vom retrograda la finele sezonului, datorită faptului că tot mai multe echipe se retrag. În aceste condiţii, nu ar trebui să mai jucăm crispaţi, cu securea deasupra capului. Voi discuta cu colegii să jucăm la spectacol, poate aşa vom avea mai mare noroc”, a spus Roşoagă.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button