Diverse

Iustin Croitoru şi Claudiu Cârstea au petrecut pe ritmuri nebune

Carstea nunta* la nunţilor celor doi oameni de fotbal s-a dansat mai ceva ca la chefurile lui Cristi Borcea şi Gigi Becali

Iustin Croitoru şi Claudiu Cârstea au avut parte de un sfârşit de săptămână special. Sâmbăta trecută, antrenorul echipei de fotbal Topologul Galicea (pe vremuri, fost portar al echipei Steaua Bucureşti) şi arbitrul de lot C (care este şi profesor de atletism în cadrul CS Chimia), au renunţat la burlăcie.
Astfel, după o frumoasă poveste de dragoste, care durează de mai mulţi ani, Iustin Croitoru a decis să semneze un contract pe viaţă cu aleasa inimii sale, Diana Maria. Petrecerea a avut loc la Restaurant „Zăvoi”, în prezenţa naşilor, Remus şi Sorina Grigorescu, şi s-a bucurat de prezenţa a unor invitaţi de seamă, din lumea sportului şi a politicii vâlcene.
Şi Claudiu Cârstea a luat iniţiativa de „a se lega la cap”, cum se spune în popor şi şi-a unit destinul cu Marinela. După cununia civilă şi religioasă, tânărul cavaler al fluierului a petrecut pe ritmuri nebune până târziu spre dimineaţă, alături de unii dintre cei mai importanţi arbitri vâlceni. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button