Liga I

Iulia Demetrescu a arbitrat campioana! Dican a marcat la Constanţa! Iulia, de la Ovidiu… în Anglia, la centru, în Arsenal – Sevilla, la masculin!

Week-end-ul trecut a fost unul special pentru arbitrul FIFA vâlcean Iulia Demetrescu. Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat-o din nou la un meci de pe prima scenă fotbalistică a ţării. Iulia Demetrescu a condus partida de la Ovidiu, dintre campioana en-titre, Farul Constanţa şi FC Botoşani. Nu a fost singura vâlceancă din brigadă. Unul dintre asistenţi a fost secretarul general al AJF, Marius Badea. La cealaltă linie s-a aflat Mihaela Ţepuşă, din Buzău, iar rezervă a fost Lucian Rusandu. În camera VAR s-au aflat Cristina Trandafir şi Adrian Vornicu. Andrei Ioniţă, din Bucureşti, a supervizat prestaţia brigăzii. Confruntarea s-a terminat la scorul de 1-1. Constănţenii au avut două goluri anulate pentru off-side. Ultima clasată, Botoşani, a egalat prin golul marcat de căpitanul său, vâlceanul Victor Dican, după un corner.
De la Constanţa, Iulia Demetrescu a plecat în Anglia. Miercuri, 8 noiembrie, va arbitra Arsenal – Sevilla, din turul secund al UEFA Youth League la fotbal masculin.

Articole Similare

Back to top button