Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Ion Tudorică: „Nu avem ca obiectiv promovarea în Liga a III-a”

tudorica ion* Cozia Călimăneşti nu şi-a propus să tragă la primul loc în viitorul sezon competiţional

Fără o susţinere financiară solidă, Cozia Călimăneşti nu şi-a propus să tragă la promovare în viitorul sezon competiţional. „Din cauza crizei cu care ne confruntăm şi noi, la Călimăneşti, este clar că, în principiu, în viitorul sezon, nu ne dorim promovarea în Liga a III-a. Dacă pe parcursul campionatului vom avea însă mai multe posibilităţi financiare, astfel încât să achiziţionăm nişte jucători valoroşi, atunci probabil că am putea schimba din mers obiectivul echipei. De aceea, vom încerca ca în tur să ne situăm cât mai bine în clasament, iar apoi, în retur, să ne întărim şi să încercăm să recuperăm din handicap. Dacă nu vom reuşi, sperăm să ne clasăm măcar pe un loc superior celui de anul trecut, când am terminat doar pe 6, după ce mult timp ne-am aflat pe podium şi chiar pe poziţia secundă în Liga a IV-a. Din păcate, evoluţiile slabe din ultima parte a returului ne-au costat. Ne-au bătut până şi echipele de mâna a doua, precum FC Băbeni sau Lotru Brezoi. Unii jucători n-au mai ţinut deloc la blazonul echipei, nu au dat dovadă până la capăt de seriozitate”, ne-a precizat Ion Tudorică.

Sponsorii ar putea schimba destinul Coziei

Preşedintele Coziei Călimăneşti a recunoscut în continuare că se poartă discuţii cu câţiva posibili sponsori, dar că nu poate oferi mai multe amănunte despre stadiul în care se află negocierile şi nici despre identitatea acestora. „Doar atunci când va fi ceva bine stabilit, parafat pe hârtie, negru pe alb, vom anunţa despre cine e vorba”, a admis Tudorică. De altfel, de aceste discuţii se leagă şi visele trupei antrenate de Gabriel Mangalagiu de a face saltul în Liga a III-a. „Traversăm o perioadă grea din punct de vedere financiar şi niciun jucător nu mai e dispus să vină să joace gratis la Călimăneşti. Ideal ar fi putem să-i angajăm undeva pe unii dintre fotbalişti, să le asigurăm nişte salarii, nişte prime de joc, nişte mese, transportul la meciuri, etc, deci să le răsplătim cumva efortul pe care-l fac”, a mai spus Tudorică.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button