Politica

Ion Nicolae nu mai are ce căuta la PNL

Deputatul Cristian Buican, liderul PNL Vâlcea, a anunţat că, pe data de 27 iulie, va propune în Delegaţia Permanentă schimbarea sancţiunii propusă în cazul lui Ion Nicolae.
Mai exact, preşedintele Buican va cere excluderea acestuia din partid. „Am văzut prin presă că ba pleacă de la PNL şi se mută la UNPR, ba revine asupra deciziei şi nu ştiu ce mai face.

Dar am mai văzut şi criticile pe care le adus partidului absolut nejustificat. În aceste condiţii, voi cere să nu mai fie suspendat timp de un an din partid, ci să fie exclus definitiv. A făcut unele afirmaţii foarte grave şi mi se pare normal să plătească pentru asta. Bine ar fi să plece singur şi să nu mai aştepte DP”, a spus Buican.
Parlamentarul a mai precizat că, foarte curând, PNL va avea din nou trei consilieri municipali la Râmnicu Vâlcea, Bogdan Pruteanu urmând să ocupe locul lui Ion Nicolae lângă Eduard Vârlan şi Adrian Panduraşu.
„Nicolae trebuia sancţionat demult, dar i s-au tot dat şanse. De data asta, s-a umplut paharul. În plus, el niciodată nu a votat pentru PNL în CL. Şi-a urmărit doar propriile interese”, a adăugat liderul PNL.
Rugat să comenteze trecerea lui Mihai Persu la PC, el a completat: „După părerea mea, face o mare greşeală. Să nu uităm că, totuşi, deocamdată, PC se comportă ca un satelit al PSD. Un politician ca Mihai Persu ar creşte frumos la PNL”. Nu în ultimul rând, deputatul Buican a anunţat că propunerea legislativă a PNL privind reducerea numărului de parlamentari a fost respinsă în comisii de PSD şi PD-L.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button