Liga III

Ion Lazăr: „Am dominat, dar fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ratări!”

maraExtrem de dezamăgit după eşecul de la Caracal, antrenorul echipei FC Oltchim, Ion Lazăr, a înfierat imprecizia la finalizare a elevilor săi. „Deşi am pierdut, am dominat meciul de la Caracal. Din păcate, fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ratări, iar dacă nu înscriem nu avem cum să câştigăm. În prima repriză, Tomescu n-a nimerit spaţiul porţii adverse din pricina faptului că a alunecat, terenul de joc prezentându-se într-o stare jalnică. În repriza secundă, nici Fistogeanu n-a avut noroc, după o centrare perfectă primită de la Datcu atacantul nostru n-a avut suficient curaj de a lovi mingea cu capul înaintea portarului caracalean”, ne-a spus Lazăr.

Centralul Căunei i-a privat pe vâlceni de un penalti

Meciul de la Caracal se putea termina la egalitate dacă centralul Viorel Căunei din Plopeni ar fi acordat o lovitură de la 11 metri pentru Oltchim, în ultimul minut de joc, atunci când Stanca a fost cosit în suprafaţa de pedepsă de un adversar, însă faultul nu a fost sancţionat. „Am avut penalti clar ca lumina zilei la Stanca în ultimul minut de joc. Fotbalistul nostru a preluat mingea în suprafaţa de pedeapsă, l-a depăşit pe fundaşul advers, care l-a faultat, însă centralul din Plopeni, Viorel Căunei, a trecut cu vederea atacul neregulamentar”, ne-a declarat antrenorul Oltchim-ului, Ion Lazăr.

FC Oltchim a avut, din nou, un jucător eliminat
* Smeadă a fost trimis la devreme la vestiare la Caracal, în minutul 53, pentru cumul de cartonaşe galbene

Din păcate, nici la Caracal, FC Oltchim nu a scăpat de blestemul cartonaşelor roşii, Smeadă fiind eliminat în minutul 52 pentru cumul de cartonaşe galbene, în urma unor faulturi uşoare pe care le-a făcut la jumătatea terenului. „I-am spus la pauză să aibă grijă, pentru că avea deja un cartonaş galben, dar nu m-a ascultat, iar arbitrul de centru din Prahova cred că tocmai asta a aşteptat, după ce, în prealabil, eliminase deja un fotbalist al echipei din Caracal”, ne-a precizat Lazăr.

Două absenţe importante în tabăra „chimistă”
* Fuiorea (suspendat) şi Dănuleţ (accidentat) nu au putut evolua la Caracal

La Caracal, antrenorul Ion Lazăr nu a putut conta pe serviciile lui Fuiorea, suspendat după cartonaşul roşu încasat la Piatra Olt, în precedentul meci din campionat. Altfel, din pricina unei accidentări, nu s-a aflat pe teren nici atacantul Dănuleţ, care e chiar golgheterul echipei vâlcene în acest tur. „Pe Dănuleţ sper să-l am apt de joc pentru meciul important cu CSM Slatina, de la finele săptămânii”, a afirmat Ion Lazăr.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button