Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Ion Cîlea nu a avut curajul să rupă pisica în două

Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea, are probleme de autoritate în interiorul partidului. În structura municipală, cel puţin – cu toate încercările sale de a impregna un suflu nou, poate şi un pic de vigoare – se bate în continuare pasul pe loc, ceea ce înseamnă că se impune o schimbare la vârf.

PSD Râmnicu Vâlcea a rămas o cloacă

N-ar fi fost deloc rău ca liderul judeţean al PSD să ia câteva măsuri dure împotriva celor care, în campaniile trecute, au acţionat, fără niciun fel de ruşine sau teamă, în favoarea adversarilor politici ai PSD. S-ar fi dat un semnal clar că organizaţia din Râmnicu Vâlcea nu a devenit un satelit artificial al PD-L, că social-democraţii, mai ales cei din Consiliul Local, nu mai trebuie să-şi pună interesele personale şi afacerile pe primul plan. Ori, aşa cum este acum, toţi trăiesc cu impresia că pot face orice le taie capul, fără să suporte consecinţele. Totodată, PSD Râmnicu Vâlcea rămâne şi o structură politică închisă, de tip SRL, fără perspective, deşi, la alegerile locale parţiale din luna aprilie, s-a demonstrat, cu oameni noi, că există un potenţial enorm şi neexploatat.

La Pensiunea pesedistului Nicolae Barbu, s-a făcut campanie pentru PD-L

Asta în condiţiile în care şi atunci, aşa cum am mai spus, mulţi dintre social-democraţi şi-au sabotat pe faţă, sfidător, propriul partid. Vă reamintim un caz celebru: Pensiunea Maria, care aparţine omului de afaceri pesedist Nicolae Barbu, alias „Nicu Cozia Forest”, a avut postat pe faţadă un imens poster cu Romeo Rădulescu. Chestiunea, studiată în profunzime, este una de-a dreptul hilară, ciudată, ilogică. În fond, acesta este locul în care fostul viceprimar Nicolae Dicu a fost prins în flagrant, luând şpagă de la Crinu Popescu. Este, în opinia multor pedelişti, un loc blestemat.

Pedeliştii îl consideră un loc blestemat, acolo fiind prins în flagrant Dicu

Şi, totuşi, Romeo Rădulescu a ţinut morţiş să-şi pună un banner acolo, să marcheze acel „teritoriu”. O prostie! Dar, probabil s-o fi gândit că, având cam toată presa locală la picioare, nu avea cine să-l sancţioneze. Nu s-a înşelat! După părerea noastră, asocierea campaniei sale cu imaginea pensiunii de la care i s-au tras atâtea porcării lui Mircia Gutău reprezintă o mare gafă, dar cum, în acest oraş, lumea îşi culege informaţiile din cele mai nocive surse, mulţi au văzut, puţini au priceput. Bannerul respectiv l-a ajutat pe Romeo Rădulescu să revendice întreaga stradă în capătul căreia se află pensiunea Nicolae Barbu, unul dintre pesediştii pe care Ion Cîlea, după revenirea PSD la guvernare, îl va şi promova.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button