Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Ioan Gavrilescu: „Se vede finala!”

* preşedintele clubului vâlcean a remarcat prestaţia portarului Paula Ungureanu

La finele partidei de la Gyor, preşedintele clubului vâlcean, Ioan Gavrilescu, s-a declarat mulţumit de remiza consemnată şi spune că Oltchim are prima şansă pentru a se califica în finala Ligii Campionilor. „A fost un meci strâns, aşa cum mă aşteptam şi cum am şi pronosticat. Oltchim nu a făcut un meci prea bun, echipa a fost motivată pentru victorie, dar realizările tehnice au fost sub nivelul obişnuit, la fel ca şi ETO Gyor. Nu am văzut o echipă maghiară să rateze atât de mult! Am preferat egalul, pentru că astfel se anulează manşa tur şi totul se va decide pe terenul nostru, într-un singur meci. Acum e 0-0 şi eu ştiu bine de ce spun asta, pentru că după 30 de ani de handbal, cunosc mentalitatea românului. Dacă învingeam la 1-2 goluri, poate ne-o luam încap, ne dădeam mari. În afara portarului Paula Ungureanu nu pot însă remarca pe nimeni, poate cu excepţia extremelor în primul sfert de oră al meciului. Este prima dată când scoatem un punct pe terenul celor de la Gyor, mai ales într-un meci decisiv. Se vede finala!”, a precizat Gavrilescu.
De asemenea, tehnicianul echipei vâlcene, Radu Voina, a afirmat: „Suntem aproape de finală chiar dacă am făcut foarte multe greşeli în acest meci. Aşa cum mă aşteptam, pe durata întregii partide, a contat foarte mult jocul în defensivă. Fetele ştiu ce trebuie să facă în continuare, am încredere în valoarea lor”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button