Liga IV

Inedit!

Jucătorii îşi aleg antrenorul la AS Şirineasa

* primarul Dan Săraru le-a oferit un chestionar fotbaliştilor săi, pentru ca aceştia să-şi poată exprima părerea cu privire la viitorul antrenor, cum ar arăta echipa ideală, în opinia lor şi ce colegi de echipă şi-ar dori în 2011

Deşi AS Şirineasa nu s-a încadrat în obiectiv şi s-a clasat pe locul 10, mult sub aşteptări, la finalul turului de campionat jucătorii acestei formaţii au avut parte de o masă festivă, asigurată de primarul Dan Săraru. „I-am spus masă festivă, şi nu banchet, pentru că la banchet se sărbătoreşte ceva. Noi nu prea am avut ce să sărbătorim la final de an 2010. Am terminat campionatul trecut pe locul 7, deşi aveam ca obiectiv clasarea între primele şase formaţii, iar turul actualului sezon l-am terminat pe 10, deşi ne-am propus să ne situăm între primele cinci echipe. Dar consider că rezultatele sunt cauzate de starea generală, de criză. Am pierdut  aproape o echipă. Jucătorii buni îi poţi ţine dacă ai bani. Dacă nu, îţi pleacă! În plus, pe lângă acest lucru, a contat şi faptul că, începând cu etapa a III-a a actualului sezon, noi am jucat practic toate meciurile în deplasare. Sper totuşi că în retur se vor remedia problemele. Apreciez că în luna mai vom putea juca din nou acasă, la Şirineasa. Probabil meciul cu Victoria Frânceşti îl vom disputa pe teren propriu”, a informat primarul din Şirineasa. Acesta ne-a mai spus că a profitat de masa festivă, de final de an, şi a apelat la o metodă inedită pentru a afla părerea jucătorilor cu privire la unele aspecte de interes pentru AS Şirineasa. Dan Săraru le-a dat jucătorilor săi un chestionar, în care aceştia şi-au putut exprima opinia vizavi de antrenorul potrivit, echipa ideală şi au oferit şi o listă cu jucătorii pe care şi i-ar dori colegi în viitorul apropiat. Primarul a făcut o listă cu 11 posibili antrenori pentru AS Şirineasa, Cosmin Ursu aflându-se în topul preferinţelor jucătorilor. „Le-a oferit două opţiuni. Puteau să aleagă doi antrenori cu care şi-ar dori să colaboreze dintre variantele expuse. În urma sondajului, Cosmin Ursu a obţinut cinci voturi, Viorel Ciofîcă a fost votat de patru jucători, iar Dobrin Ionescu a luat trei voturi. 10 fotbalişti au completat acest chestionar. Voi ţine cont de părerea jucătorilor şi voi purta discuţii cu cei trei antrenori sau cu alţii. Cert este că AS Şirineasa va avea antrenor în retur. Voi ţine cont de părerea jucătorilor, însă mă interesează şi varianta cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar”, a mai spus Dan Săraru.

Lista de transferuri cuprinde şi patru jucători de la Damila

Pe lângă antrenor, jucătorii de la AS Şirineasa şi-au mai exprimat opinia şi cu privire la echipa ideală. În urma opţiunii fotbaliştilor, cărora le-a fost sugerat sistemul „4-2-3-1”, a reieşit faptul că echipa ideală la AS Şirineasa ar trebui să fie formată din următorii: Stoica – Şurlicărea, Băcanu, Răducea, Negrea – David Dobre, Bădălan – Marinescu, Bodescu, Dumitru – Rachina. Interesant este faptul că această formulă nu s-a regăsit în nici un moment, în actualul sezon, la AS Şirineasa. Altfel, jucătorii au informat şi ce colegi şi-ar dori la echipă. În topul preferinţelor s-au numărat câţiva fotbalişti de la Damila, pe care AS Şirineasa îşi doreşte să-i transfere. Este vorba despre Voicu, Ţoanţă, Grecu şi Niţă. „Nu am intenţia să mă despart de nimeni în această iarnă, mai ales că suntem pe locul 10. Dimpotrivă, vizăm câteva transferuri. Am vorbit deja cu doi jucători de la Damila şi cu persoanele din conducerea acestei formaţii. Urmează să vedem ce transferuri vom reuşi să concretizăm. Pe lângă Voicu, Ţoanţă, Grecu şi Niţă, jucătorii mei şi l-ar mai dori coleg de echipă şi pe Ciprian Tudorică. I-am propus şi în vară să vină la Şirineasa, dar a ales să continue să arbitreze”, a mai spus Dan Săraru. (Simona SIMA)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button