Politica

Incredibilă răsturnare de situaţie în organizaţia democrat-liberalilor!

Competiţia finală pentru preşedinţia PD-L Vâlcea se va da între Dorel Jurcan şi Valentin Iliescu

Potrivit unui sondaj de opinie realizat în ultima săptămână, în finala pentru şefia PD-L Vâlcea se vor confrunta senatorul Dorel Jurcan şi ministrul secretar de stat Valentin Iliescu.
Încă nu am găsit o explicaţie ultra-argumentată care să ne facă să înţelegem foarte clar de ce, în urmă cu o lună, Romulus Bulacu pleca în competiţia pentru preşedinţia PD-L Vâlcea cu prima şansă, iar acum situaţia s-a întors la 180 de grade. Neoficial, unii dintre colegii săi de partid susţin că este vorba de o „deşteptare” pe ultima sută de metri a democrat-liberalilor din teritoriu. Ce-i drept, cei mai mulţi dintre ei nu agreează „încrengăturile” dintre Bulacu şi prefect şi nici scandalurile în care vicepreşedintele CJ este implicat. Cei din Râmnic au, se pare, un alt motiv: deşi aproape că a ajuns în vârful lanţului trofic, şi are cam tot ceea ce şi-ar putea dori un om, avere, afaceri, funcţii publice, influenţă, Bulacu ar fi profitat într-o manieră strigătoare la cer, angajându-şi la Prefectură nora, care trăgea cu dinţii să-şi termine studiile la universitatea particulară „Constantin Brâncoveanu”. Iar asta în timp ce se făceau pregătiri intense pentru disponibilizarea profesioniştilor din instituţie.
Conform datelor centralizate, mai nou, Dorel Jurcan porneşte cu prima şansă în competiţia pentru preşedinţia PD-L Vâlcea, cu un scor de 39,5 la sută. Potrivit aceluiaşi sondaj, Valentin Iliescu ar fi votat de 31,4 la sută dintre colegi, iar Romulus Bulacu de 27,1 la sută dintre delegaţi. 2 % dintre cei intervievaţi nu au luat încă o hotărâre.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button