Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

În semn de protest, Constantin Oprea n-a invitat politicieni la „Memorialul Nicolae Bălcescu”

Duminică, 27 iunie, în comuna Nicolae Bălcescu s-au sărbătorit 191 de ani de la naşterea marelui cărturar şi politician român care dă şi numele localităţii conduse de Constantin Oprea. „Memorialul Nicolae Bălcescu” a început de dimineaţă cu o slujbă de pomenire şi cu un memorandum istoric care s-au desfăşurat în parcul unde este amplasat şi un bust al revoluţionarului paşoptist.
La festivităţile care au avut loc ulterior la căminul cultural din localitate au participat elevii şcolilor din Nicolae Bălcescu, care au oferit – sub ochii profesorilor şi ai părinţilor – un spectacol de calitate. „A avut loc un frumos program artistic, s-au recitat poezii, s-a cântat, elevii cinstind astfel cum se cuvine memoria marelui politician român. Cei mici trebuie să cunoască în detaliu viaţa acestui cărturar”, ne-a spus primarul Constantin Oprea.
Alesul local din comuna Nicolae Bălcescu nu a dorit să invite niciun politician la manifestările care au avut loc la finele săptămânii trecute. „Am luat această decizie în semn de protest pentru faptul că niciunul nu se mai interesează de soarta localităţii pe care o conduc. Vin doar la patru ani să ne ceară votul, în rest, ne cam ocolesc!”, a concluzionat Oprea. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button