Liga IV

În loc să-şi joace şansele cu liderul Ligii a IV-a,

Briceag pozaJucătorii lui Costel Briceag au ales să meargă la un majorat

Fără a putea apela la atacantul Claudiu Cosmescu (accidentat) şi la încă cinci titulari (care au chefuit în seara de vineri la majoratul colegului Ionuţ Mazilu), Viitorul Valea Mare a plecat cu poarta plină de la Măciuca, acolo unde a încasat şase „boabe”, câte trei de fiecare repriză. Situaţia din clasament îi dă ceva motive de îngrijorare primarului Costel Briceag, care spune că trebuie să impună disciplină la echipă, pentru a nu se întoarce la „Onoare” din vara viitoare. „Nu cred că a existat meci în care să aliniem acelaşi 11 de joc. Asta nu se va mai întâmpla şi din retur. Trebuie să fac ordine, pentru a nu retrograda”, a punctat primarul Briceag.

Corvin Popescu se întoarce la Valea Mare

Alesul local din comuna Valea Mare mai susţine că, din această iarnă, îi va aduce la echipă, în proporţie de 70 la sută, pe Corvin Popescu şi Gabriel Sântion de la Damila Măciuca. „Din câte am înţeles, şi AS Şirineasa va mai lua vreo trei jucători de la Măciuca. Astfel, eu aştept să văd ce jucători vom primi de la lider”, mai spune primarul din Valea Mare.

Mircea Savu crede că Damila mai are până a fi campioană

Pentru tehnicianul Mircea Savu prioritară e clădirea unei echipe care să ajungă, după doi ani de secetă, din nou, în Liga a III-a. „Chiar dacă avem un avans frumos faţă de locul 2, asta nu înseamnă că s-a jucat campionatul. Mai e un retur de disputat, în care se pot întâmpla multe. În perioada următoare, vom trage linie şi ne vom axa pe aducerea a trei-patru jucători”, a menţionat antrenorul Damilei, Mircea Savu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button