Liga IV

Ilinca şi Marinescu, la primul meci ca adversari

• antrenorul şi-a învins fostul discipol, însă acesta din urmă aşteaptă revanşa

Sâmbătă, pe terenul principal din oraşul Horezu, antrenorul Vasile Ilinca şi-a întâlnit fostul elev, pe Vicenţiu Marinescu, pentru prima dată în calitate de adversar în eşalonul de elită al fotbalului judeţean. Mult mai experimentată, echipa din Berbeşti, Minerul, s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Flacăra Horezu. După zece etape de campionat, formaţia lui „Vice” se află într-o situaţie delicată în Liga a IV-a, pe poziţie retrogradabilă.

Vicenţiu Marinescu: „Jucătorii împrumutaţi vor reveni la echipă”

Antrenorul hurezenilor susţine că singura şansa de a evita retrogradarea este aceea de a-şi rechema la „matcă” fotbaliştii împrumutaţi în judeţ. „În vacanţa de iarnă, voi face tot posibilul pentru ca jucătorii împrumutaţi să revină la echipă, pentru că am nevoie de ei. Din păcate, imediat după ce am reuşit să promovăm, o parte dintre cei mai buni jucători ai mei au plecat la facultate, astfel că nu m-am mai putut baza pe ajutorul lor. În pauza competiţională voi încerca să întăresc echipa, pentru a spera la menţinerea în Liga a IV-a. Din primăvară, se vor schimba multe!”, a garantat Vicenţiu Marinescu.

Vasile Ilinca: „Nu ne-am revenit după meciul cu Damila”

Referitor la meciul cu Flacăra Horezu, antrenorul Vasile Ilinca ne-a spus: „ De fiecare dată, duelurile cu ultimele clasate nu sunt deloc unele lejere, pentru că adversarele sunt în goană după puncte. La fel a fost şi în această partidă. Atât noi, cât şi ei am luptat din toate puterile pentru cele trei puncte. A fost o adevărată nebunie!”, ne-a declarat Ilinca. Acesta a mai adăugat că, după partida pierdută cu Damila Măciuca, jucătorii lui au intrat într-o pasă proastă: „După acel meci, jucătorii mei au fost total schimbaţi, mult mai apatici. Din păcate, i-a afectat destul de mult înfrângerea. Trebuie să ne revenim, pentru că urmează meciuri importante pe care trebuie să le câştigăm”. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button