Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Iliescu, Ponta, Năstase, Dragnea şi Mazăre vin la Râmnic să-l susţină pe Grigorescu în turul 2

Remus Grigorescu, reprezentantul PSD în competiţia pentru funcţia de primar al Râmnicului, a intrat încrezător în turul doi şi mizează pe sprijinul întregului său partid.

Victor Ponta: PSD a propus un candidat onest, modest şi şcolit

După anunţarea rezultatelor, social-democratul a fost felicitat atât de colegii de la Vâlcea, cât şi de cei de la nivel central. Victor Ponta, preşedintele PSD, s-a arătat în continuare încrezător în şansa lui Grigorescu, sugerând că nimeni nu trebuie să se ia după calculele matematice pure, care ar avantaja un anumit candidat. Nu în ultimul rând, liderul PSD a anunţat că partidul său le va face o surpriză plăcută râmnicenilor care doresc o schimbare în bine. El a reiterat faptul că, spre deosebire de PD-L, PSD a lansat în lupta de la Râmnicu Vâlcea un om nepătat, onest, modest, şcolit şi ancorat în realitate. „Mă voi mândri cu Remus Grigorescu indiferent dacă va câştiga sau va pierde. Eu, unul, am încredere că va câştiga. Râmnicenii gândesc ca toţi ceilalţi români şi sunt nemulţumiţi de modul în care PD-L i-a guvernat. Refuz să cred că oamenii o duc mai bine, că sunt bucuroşi că îşi pierd locurile de muncă sau că au salarii şi pensii mici”, a spus Victor Ponta.

Social-democraţii, în război cu PD-L din cauza nerezolvării problemelor de la Oltchim

Preşedintele social-democrat s-a referit din nou şi la situaţia combinatului Oltchim, reproşându-le pedeliştilor că nu au continuat demersurile începute de PSD pentru salvarea pilonului economiei vâlcene. „Am o experienţă personală, de la şedinţele de coaliţie de anul trecut, coaliţia nefericită PDL-PSD, când Ion Cîlea punea permanent problema Oltchim-ului, iar premierul Boc spunea că rezolvăm, rezolvăm, ca şi Videanu. (…) Ştiu că Videanu întotdeauna minte, spune invers. Dacă spunea DA, aveam speranţe pentru Oltchim. Videanu nu face nimic pentru Oltchim pentru că nu-i iese lui nimic. Drept dovadă, din noiembrie nu s-a întâmplat nimic… Am trecut prin Guvern decizia de a garanta împrumutul necesar pentru Oltchim, însă până azi nu s-a întâmplat nimic. Am înţeles că acum câteva zile actualii guvernanţi au revenit la Oltchim, şi tot cu promisiuni deşarte. Am fost şi rămânem în război cu PD-L din cauza nerezolvării problemelor de la Oltchim”, a adăugat Ponta, menţionând, în acelaşi timp, că şi Traian Băsescu a uitat ce le-a promis vâlcenilor şi angajaţilor de la Oltchim.

Liviu Dragnea: Râmnicul nu trebuie dat în leasing unui afacerist

Social-democratul a făcut o paralelă între Puterea PD-L de la Bucureşti şi cea de la Râmnicu Vâlcea, sugerând că nu e nicio diferenţă între liderii pedelişti. Aproape toţi mint şi îşi urmăresc doar interesele personale. La rândul său, Liviu Dragnea le-a recomandat râmnicenilor să-l voteze pe Remus Grigorescu, explicând că „acest oraş nu trebuie dat în leasing unui afacerist”. Adrian Năstase şi-a completat colegii avertizând că un vot pentru Romeo Rădulescu reprezintă „un vot pentru Guvernul Boc, pentru o Putere incompetentă, pentru salarii şi pensii mai mici, pentru şomaj şi afacerile clanurilor PD-L”. 
Remus Grigorescu l-a însoţit ieri pe Ion Cîlea, la Bucureşti, unde a avut loc şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD. Cu această ocazie, candidatul la funcţia de primar al Râmnicului a primit asigurări că întreaga conducere a partidului îl va sprijini, iar câţiva dintre liderii importanţi ai partidului vor reveni la Râmnicu Vâlcea pentru a-i face campanie. Astfel că, începând de miercuri, pe rând, Adrian Năstase, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Ion Iliescu şi mai mulţi primari PSD de municipii din ţară vor veni la Râmnicu Vâlcea pentru a-l ajuta pe Grigorescu. Unul dintre invitaţii speciali va fi şi Radu Mazăre, primarul de la Constanţa, care cu siguranţă va face o figură bună în campania social-democraţilor. Tot în şedinţa BPN de ieri, social-democraţii i-au intermediat lui Grigorescu participarea în aceeaşi zi la emisiunea realizată de Răzvan Dumitrescu la Realitatea TV.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button