Administratie

Horia Horăscu a găzduit Cupa Federaţiei la oină

oina prundeniRadio România Antena Satelor, partenerul oficial al Federaţiei Române de Oină, desfăşoară în acest an o amplă campanie de promovare a sportului nostru naţional.

Calendarul competiţional cuprinde mai multe întreceri între cele mai bune cluburi din ţară, printre care se numără şi Prima Prundeni. De altfel, weekendul trecut, primarul Ion Horia Horăscu a găzduit un curs de perfecţionare a arbitrilor, dar şi Cupa „Federaţiei” – categoria „seniori”, competiţie la care au participat, pe lângă echipa locală, Frontiera Tomis Constanţa, Straja Bucureşti şi Crasna Gorj. Cupa a fost câştigată, aşa cum era de aşteptat, de formaţia bucureşteană, care au învins Tomis Constanţa în meciul decisiv cu 16-12. Echipa primarului din Prundeni s-a clasat pe locul al treilea, care a intrat pe teren cu un lot foarte tânăr.
A doua competiţie importantă de oină, programată în acest an la Prundeni este Cupa „Olteniei” şi se va desfăşura în perioada 9-10 octombrie, tot pe stadionul special amenajat de la Călina.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button