Liga Nationala

HCM Roman – CS Oltchim Rm. Vâlcea 19-28 (13-14)

Încă un meci, încă o victorie

* campioana României a bifat cel de-al 11-lea succes din Liga Naţională

Formaţia nemţeană, HCM Roman şi cea vâlceană, CS Oltchim Rm. Vâlcea au făcut repetiţie pentru meciul din etapa a XI-a cu puţin înainte de trecerea în noul an, la Memorialul „Constantin Tită”. Handbalistele chimiste n-au întâmpinat atunci nicio problemă, HCM Roman cedând meciul destul de uşor, cu 38-26. Între timp, însă, nemţencele au mai exersat, astfel că în partida oficială ce a avut loc duminică, 16 ianuarie, elevele lui Cornel Bădulescu s-au prezentat mai bine, au opus rezistenţă, dar n-au putut obţine mai mult de o înfrângere la nouă goluri diferenţă. Deşi premiate la începutul meciului de organizatori şi ovaţionate de cei aproximativ 1000 de spectatori care au umplut până la refuz sala din Roman, campioanele n-au făcut nicio concesie echipei locale. După o primă repriză oarecum echilibrată (14-13 pentru Oltchim), formaţia vâlceană şi-a luat măsuri şi în partea secundă şi-a ţinut adversarul la respect. Liderul Ligii Naţionale s-a impus cu scorul de 28-19 la Roman.
Următoarea partidă pentru Oltchim va avea loc joi, 20 ianuarie. Începând cu ora 17.00, chimistele vor întâlni Oţelul Galaţi, formaţie pe care au învins-o, în urmă cu trei săptămâni, la Vâlcea, într-un meci amical, cu scorul de 39-31. Apoi urmează deplasarea de la Baia Mare, meciul cu Ştiinţa fiind ultimul din turul campionatului.
În partida de la Roman au punctat pentru CS Oltchim: Ozel (9), Pidpalova (4), Elisei (4), Puşcaşu (4), Nechita (2), Manea (2), Vizitiu (1), Geiger (1), Fiera (1).
Pentru HCM Roman au marcat: Marin (9), Dudescu (3), O. Pop (2), Gherman (2), Stoleru (2), Horobeţ (1).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button