Grig Crăciunescu (PNL), acuzat de furt

Craciunescu Grig– iar la Horezu, ecologiştii vor „primar fără girofar”

Cum Mircia Gutău este în centrul luptei electorale de la Rm. Vâlcea, este cumva firesc ca el să încaseze „pumni” şi „picioare” din toate direcţiile, dar şi să împartă, la rândul său, lovituri cui apucă. Unul dintre cei care, zilele trecute, i-au picat pe „voleu” a fost Grig Crăciunescu, candidatul PNL pentru funcţia de primar al Râmnicului.
Deşi se spune că Grig este pe locul patru în sondaje, cu doar 11 %, deci nu reprezintă niciun pericol pentru Gutău, reprezentantul PER a simţit totuşi nevoia să-l mai trântească o dată la pământ. „Candidatul PNL-ului s-a lăudat că a găsit 4.000 de metri pătraţi pe Strada Morilor. A încercat să fure ceva (n. red. – din oferta electorală a lui Gutău), dar n-am apucat să spun tot ce vreau să fac acolo.

Zicea că face locuinţe ANL. Păi, presupunând că ar da mâine terenul, peste 7-8 ani ar vedea blocul. În opinia mea, în zonă, trebuie început cu începutul. Toate terenurile de pe malul Olăneştiului, vizavi de stadion şi parc, sunt luate de bănci. Acolo, se pot face multe lucruri, deci primăria trebuie să le preia cumva. Grig n-a apucat toată ideea… liberalii au furat aşa, câte-un pic”, a acuzat Gutău. Într-o recentă conferinţă de presă, fostul primar al Râmnicului a vorbit şi despre campania electorală de la Horezu, arătându-se convins că PER va câştiga alegerile şi acolo. „La Horezu, am ales sloganul VREM PRIMAR FĂRĂ GIROFAR! Oamenii de acolo mi-au spus că amândoi (n. red. – Ilie Fârtat şi Nicolae Sărdărescu) au avut girofar”, a spus, ironic, Mircia Gutău.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button