Politica

Gigi Matei şi Ion Nicolae au pus cruce Opoziţiei de la Râmnicu Vâlcea

Gigi Matei şi Ion Nicolae, liderii grupurilor PSD şi PNL din Consiliul Local al Râmnicului, au pus încă o dată partidele pe care le reprezintă într-o lumină foarte proastă. La finele săptămânii trecute, aleşii social-democraţi şi liberali au votat alături de PD-L propunerea acestei formaţiuni politice privind numirea pedelistului Cosmin Constantinescu în funcţia de viceprimar al Râmnicului.

Deşi era de aşteptat ca o eventuală nominalizare din partea lor să nu întrunească numărul de voturi necesare pentru impunerea altui consilier, normal ar fi fost ca aleşii PSD şi PNL să arate măcar că Opoziţia nu a murit. Procedând exact invers, ei au girat alegerile locale parţiale din luna aprilie, fiind de acord cu rezultatul votului dat de puţinii râmniceni care s-au prezentat la urne, dar au evidenţiat şi faptul că n-ar fi avut un candidat mai bun decât cel propus de către democrat-liberali. În acel moment, reprezentanţii celor două partide din Opoziţie şi-au pierdut inclusiv dreptul de a-l critica pe noul viceprimar, participând efectiv la luarea acestei decizii. Şi, slavă Domnului, câte nu erau de spus!?
Unanimitatea de voturi pentru promovarea lui Cosmin Constantinescu în Executivul Primăriei, hăhăiala din sală, aplauzele şi bucuria generală au lăsat să se vadă clar ca lumina zilei complicitatea consilierilor PSD şi PNL în marile măgării denunţate în zadar de către liderii judeţeni ai celor două partide, de către candidaţii acestora la alegerile de luna trecută. Sigur că, la mijloc, aşa cum am dovedit de nenumărate ori, este vorba despre protejarea intereselor lui Ion Matei şi ale lui Ion Nicolae, doi dintre oamenii care nu numai că nu şi-au dorit ca Remus Grigorescu sau Bogdan Pistol să câştige alegerile, dar au şi acţionat în acest sens.
Având în vedere evoluţia de până acum a lucrurilor, suntem convinşi că atâta vreme cât cei doi politruci amintiţi „reprezintă” PSD şi PNL în Consiliul Local, PD-L va continua să domnească nestingherit la Râmnicu Vâlcea. De asemenea, mimarea luptei politice şi eşecul în toate competiţiile electorale care vor urma nu vor fi decontate de Matei şi Nicolae, ci de PSD şi PNL, de oamenii care s-au săturat de jaf, de naivii dispuşi să-şi pună pielea la saramură candidând şi pierzând inevitabil.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button